11. juli 2019

Crones gensyn med Brøndby: Det bliver specielt

Crones gensyn med Brøndby: Det bliver specielt

Svenn Crone og Silkeborg IF indleder 3F Superligaen søndag, når holdet møder Brøndby. En speciel kamp for forsvarsspilleren, som for første gang siden skiftet vender hjem til barndomsklubben.

For flere af SIF’erne, så bliver det en speciel kamp, når Silkeborg IF søndag møder Brøndby. For nogle bliver det første gang, at der skal stiftes bekendtskab med Superligaen, og det at spille på Brøndby Stadion.

For Svenn Crone er det dog langt fra første gang. I sin 23. superligakamp på Brøndby Stadion skal Svenn Crone dog for første gang trække i en anden trøje end Brøndbys.

– Det bliver specielt. Det er noget, som jeg har glædet mig rigtig meget til. Det bliver specielt at komme tilbage og opleve den atmosfære, der er på stadion, og så møde alle de mennesker igen, fortæller den tidligere Brøndby-spiller.

Og selvom SIF-holdet ikke levnes mange chancer for point på Vestegnen, så er højrebacken fuld af fortrøstning inden opgøret.

– Det er et rigtig godt tidspunkt at møde dem på i forhold til, at de har fået ny træner også, og der er sket en hel masse ting med spillere ind og ud, fortæller Crone, som ser muligheder for SIF i kampen.

– Jeg tror, at vi har rigtig gode chancer. Vores spillestil passer rigtig godt på den kamp. Og så har vi bare en masse unge spillere, som er inde i en god udvikling. De skal nok presse på derover, lyder det fra Svenn Crone, som i sidste sæson spillede alle kampe på højreback-positionen med undtagelse af en enkelt kamp, hvor den 24-årige forsvarsspiller sad over med karantæne.

SIF møder Brøndby på søndag kl. 18.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen