4. maj 2018

SIF laver fan-fest på Østerbro Stadion

SIF laver fanfest på Østerbro Stadion

More Blessings, Brian Lykke og en mini Fodbold Med Horup er på programmet, når SIF inviterer til fanfest på Østerbro Stadion op til pokalfinalen.

Østerbro Stadion bliver ramme om opvarmningen for de mange SIF-fans, der drager til København Kr. Himmelfartsdag. SIF arrangerer fanfest på anlægget lige ved siden af Parken, og programmet for dagen er ved at tage form.

SIF har lavet aftale med Silkeborg-bandet More Blessings, der også stod bag opvarmningen af SIF-tilhængerne, da JYSK park blev indviet i juli sidste år. More Blessings består af Jakob Meyland, Stefan Kvamm og Anders Ejner Petersen, og det er tre drenge, der forstår at sætte stemningen hos SIF-tilhængerne.

Også komiker og skuespiller Brian Lykke har sagt ja til at underholde i fanzonen, og så kommer Nick Horup fra TV2 Østjylland og Fodbold med Horup forbi. Han vil interviewe udvalgte SIF-personligheder og andre lokale profiler fra scenen i fanzonen.

Fanzonen åbner kl. 12.00, når busserne fra Silkeborg er begyndt at rulle ind. Kl. 15.30, halvanden time før kickoff, lukker arrangementet. Portene i Parken åbnes kl. 15.00.

Alle SIF-fan – også de mange københavnerbaserede udvandrere – er velkomne til fanfesten, der er ganske gratis. Der kan naturligvis købes mad og drikkevarer på pladsen, og SIF sælger også den særlige pokalfinale t-shirt, så alle kan blive pokalklædt til den store finale.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen