3. maj 2018

SIF overtager billetsalget til Pokalfinalen

SIF overtager billetsalget til Pokalfinalen

Online-salget af billetter til pokalfinalen til SIF’s tribuneafsnit er suspenderet. I stedet sælges billetterne fra SIF’s billetbod på JYSK park.

For at sikre en festlig ramme om pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag i Parken, er online-salget af billetter til SIF’s tribuneafsnit supenderet. SIF overtager salget af billetterne.

Billetter kan nu kun købes fysisk fra SIF’s billetbod på JYSK park.

Billetboden vil i de kommende dage være bemandet i følgende tidsrum:

Fredag kl. 9-12 og 13-18
Lørdag kl. 10-14
Søndag lukket
Mandag kl. 13-18

De øvrige afsnit i Parken er blevet udsolgt på rekordfart, først Brøndby-afsnittene og torsdag formiddag de neutrale afsnit, hvor billetterne var væk i løbet af 24 minutter.

Dermed er det kun i SIF’s afsnit, at der er billetter tilbage – det er nedre afsnit på B-tribunen og afsnit A2 på langsiden. For at sikre, at de rent faktisk også sælges til SIF-tilhængere, har SIF i samråd med DBU og Divisionsforeningen besluttet at overgå til fysisk salg fra SIF’s billetbod.

– Vores helt overskyggende interesse er at få så mange silkeborgensere med i Parken, som overhovedet muligt, og at de skal få en god oplevelse. Det er naturligvis lidt mere bøvlet at skulle en tur omkring JYSK park for at købe sin billet, men det sikrer, at SIF-billetter kun sælges til silkeborgensere, siger SIF’s adm. direktør, Kent Madsen.

Torsdag sidst på eftermiddagen var der afsat omkring 4.000 billetter ialt i SIF’s tribuneafsnit.

Køb af billet i billetboden skal ske med mobilepay, kreditkort eller kontant på beløbet. Billetprisen er 250 kr. for voksne, 150 kr. for børn og pensionister.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen