4. maj 2018

Salquist: Jeg scorer altid mod Lyngby

Salquist: Jeg scorer altid mod Lyngby

Det er ikke selvtilliden, der fejler noget hos SIFs forsvarsspiller, Tobias Salquist, som i sine to seneste kampe mod Lyngby er kommet på måltavlen.

Søndag aften bliver det alvor for Silkeborg IF og Lyngby Boldklub, når de to hold mødes i den første playoffkamp om at undgå nedrykning. En kamp som man i Silkeborg ser frem til med spænding.

– Vi er spændt. Vi går tre rigtig sindssygt vigtige kampe i møde, og også flere end det. Men først og fremmest skal vi til Lyngby søndag, og det er en rigtig, rigtig vigtig kamp, og vi skal have et godt udgangspunkt inden hjemmekampen næste søndag, fortæller Tobias Salquist, som i denne sæson har gode minder med Lyngby som modstander.

– Jeg scorer altid mod Lyngby, lyder det kækt fra forsvarsspilleren, som i de seneste to kampe mod søndagens modstander er kommet på måltavlen.

Alligevel er det dog ikke lykkes SIF i denne sæson at vinde over Lyngby i ordinær spilletid, hvilket man i SIF-truppen også godt er klar over.

– Det er altid nogle tætte kampe, vi har spillet mod Lyngby. Jeg mindes ikke, at vi har vundet over dem i ordinær tid endnu. Så det er vigtigt for os at komme derover med godt udtryk, fortæller Tobias Salquist, som i denne sæson har vundet 3-1 i pokalturneringen (efter forlænget spilletid), spillet uafgjort 1-1 og tabt 2-1 til Lyngby i sæsonens første kamp i årets Alka Superliga.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen