20. april 2023

SIF klar med ny hjemmebanetrøje!

Silkeborg IF lancerer den nye hjemmebanetrøje ”Viljen”, der rummer en lang række fede detaljer, og som kan købes allerede fra fredag.

Overskud, format og vilje er de tre værdier, der definerer Silkeborg IF.

På SIF’s nye hjemmebanetrøje kommer nøgleordet ”vilje” i fokus, og trøjens grafiske design er opbygget ud fra v’et i vilje.

– Når tingene ikke bare kommer af sig selv, så skal vi via fælles vilje overkomme udfordringerne. Det gælder på banen, i omklædningsrummet og på tilskuerpladserne. Vi er afhængige af hinanden. For os selv. For fællesskabet. For Silkeborg, siger indkøbsdirektør Klaus Midtgaard fra SPORT 24.

”Viljen”, som hjemmebanetrøjen 23/24 er døbt, er udviklet i samarbejde mellem Silkeborg IF, Uhlsport og SPORT 24 og nøjagtig som med den nye 3rd Away SIF-trøje, så er der kælet for de flotte detaljer.

– Vi er meget stolte og glade for alle detaljerne på trøjen. Bl.a. er der et sort, indvendigt Silkeborg IF-nakkebånd og en indvendig nakkelabel. Der er også et 3D-tryk med Viljen, hvor Uhlsport-logoet ændrer sig til et SIF-logo, når du kigger fra forskellige vinkler, siger Klaus Midtgaard og fortsætter.

– På ryggen finder man øverst et SIF 1917-logo, ligesom der er et SIF-logo i bunden af rygnumrene. Det er en trøje, der virkelig skiller sig ud, og vi tror, den bliver rigtig godt modtaget af SIF-fansene.

Silkeborg IF’s nye hjemmebanetrøje sælges fra fredag morgen:

SPORT 24 VESTERGADE (åben fra 10 -18)

SIF SHOPPEN (åben fra 17.00 til 19.00)

SPORT24.DK

Den nye hjemmebanetrøje sælges i børnestørrelser fra 6-14 år for 550,- kroner og i voksenstørrelser fra S til 4XL for 650,- kroner.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen