12. oktober 2018

SIF-holdet på græs inden to udekampe

SIF-holdet på græs inden vigtig topkampe

Silkeborg IF træner i disse dage på banerne ved siden af JYSK park, for at forberede sig bedst muligt til de to kommende topopgør mod HB Køge og Viborg FF.

De to kommende weekender venter der et par spændende opgør for Silkeborg IF, når holdet på udebane møder HB Køge og Viborg FF. Begge mandskaber afvikler deres kampe på græs, og derfor har trænetteamet i SIF valgt at træningen i dagene op til kampene skal foregå på græsbanerne på Søholt.

– Det har været dejligt. Specielt når solen skinner og vi har en god bane herude i Silkeborg, så er det rigtig dejligt at komme ud og mærke græsset, fortæller Frederik Møller, som godt kan forstå, hvorfor det er en god idé at træne på græs lige nu.

– Når vi nu to gange skal på udebane og spille på græs, så synes jeg, at det giver rigtig god mening at lægge nogle træninger ud på et andet underlag, som ligner mere det, som vi kommer til at spille kamp på. Bolden og spillet bliver noget helt andet, når det er græs og ikke inde på “kunsten”, fortæller forsvarsspilleren, som har kunne notere sig, at Silkeborg IF har vundet de seneste tre kampe på græs i NordicBet Ligaen.

– Det bliver et andet spil, men vi er jo det samme hold. Og jeg synes, at vi har været gode til at omstille os til, hvad man kan bruge banen til, og hvordan man kan spille, og det er jo bare om at fortsætte det, lyder det fra Frederik Møller, som siden sit skifte til SIF i sommer er noteret for 14 kampe i den røde trøje med et enkelt mål til følge.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen