12. oktober 2018

SIF gentager efterårs-tradition

SIF gentager efterårs-tradition

Tirsdag i efterårsferien inviterer SIF alle børn mellem 6 og 13 år til træning med klubbens prof-spillere.

Siden 2002 har SIF hver efterårsferie inviteret byens børn til træning på Søholt under overskriften Den Store Fodbolddag. Træningen ledes af spillerne fra førsteholdstruppen, og bagefter er der autografer, foto-muligheder og gaver fra sponsorer.

I år er ingen undtagelse, og det er således 17. gang, ferie-aktiviteten bliver afviklet.

– Det var Morten Bruun, der i sin tid fik idéen. Han var træner for SIF – og reddede klubben fra nedrykning – i sæsonen 2001/02, hvorefter Viggo Jensen overtog og Morten Bruun blev ansat som pressemedarbejder. En af de aktiviteter, han satte i søen, var Den Store Fodbolddag i efterårsferien, og idéen var så god, at SIF har holdt fast i den lige siden, siger Niels Frydenlund, kommunikationschef i Silkeborg IF.

Træningen foregår på tre baner på Søholt, og børnene er delt op i tre forskellige aldersgrupper, så træningen bliver alders-svarende. De mindste laver små, sjove øvelser med og uden bold, mens de ældste spiller VM-turnering med et par af førsteholdsspillerne på hvert hold.

I de seneste år har arrangementet haft deltagelse af omkring 200 børn, og det forventer SIF også i år.

– Det er et arrangement, vi kan afholde gratis, især på grund af trofaste sponsorer. Jyske Bank har været med i alle år og stiller op med bl.a. kaffe til de voksne – forældre og bedsteforældre – konkurrencer og andre sjove indslag, fortsætter Niels Frydenlund.

Sådan gør du:
Tilmeldingen er åben indtil mandag morgen kl. 8.00. Tilmelding foregår via mail til salgmarketing@silkeborgif.com. Skriv Fodbolddagen i emnefeltet og navn og alder på deltagerne. Du får ingen kvittering for tilmeldingen, men bare rolig, du er registreret.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen