1. juli 2019

SIF henter offensiv-spiller i Roskilde

SIF henter offensiv-spiller i Roskilde

Sommerens transfer-vindue er åbnet for SIF, der har hentet sin første signing i den 22-årige offensivspiller Nicolai Vallys fra FC Roskilde.

Sommerens første signing i SIF er på plads. Den 22-årige offensivspiller, Nicolai Vallys er hentet i FC Roskilde på en to-årig kontrakt, og dermed er antallet af nye ansigter i SIF-truppen oppe på tre. Allerede i januars transfervindue hentede SIF både Mads Kaalund og Emil Holten i Nykøbing FC med tiltrædelse denne sommer.

– Der er via situationen i Roskilde opstået en mulighed for at tilknytte en meget talentfuld spiller i Nicolai Vallys. Allerede i sin første sæson i 1. division har han vist et højt niveau, hvilket får os til at tro på, at vi sammen hurtigt kan få ham til også at præstere på næste niveau i Superligaen, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker, der fortsætter:

– Han er både teknisk god og stærk i sine relationer med de andre spillere, og det er vigtigt at kunne i SIF. Dertil har han noget fysisk styrke, blandt andet i sit hovedspil, som én af kompetencerne. Han passer godt ind i vores trup, hvor han primært er udset til at konkurrere på kantpositionerne. Vi ser frem til at se ham i SIF-trøjen.

Profil i Roskilde
Nicolai Vallys kom til FC Roskilde før seneste sæson fra Skovshoved. Skridtet fra 2. division til Nordic Bet Ligaen klarede han fornemt og var en profil på FC Roskildes hold i sidste sæson, hvor han spillede 29 kampe, scorede 7 mål og lagde op til 4 på et hold, der sluttede som nummer 9.

Selv er han da også overrasket over, hvor hurtigt tingene er gået for ham.

– Det er drømmescenariet, jeg har oplevet i det seneste år. Jeg havde selvfølgelig drømt om, at det ville gå sådan, men egentlig mere realistisk havde jeg forestillet mig, at der skulle gå et par sæsoner, inden jeg var klar til at tage skridtet videre fra Roskilde. Men det gik sindssygt hurtigt med at falde til i Roskilde og vænne mig til livet som fuldtids-spiller. Jeg blev nærmest fra første dag fast på 1. divisionsholdet, siger Nicolai Vallys, der kender SIF fra de tre opgør, hans nu tidligere og nye klub spillede mod hinanden i sidste sæson.

SIF-stilen passer godt
– Jeg kender SIF som et hold, der spiller god teknisk fodbold og med en række unge spillere. Det passer mig meget fint, siger offensivspilleren, der er bedst på kanten.

Nu glæder han sig til at komme i gang med sit nyt liv som SIF-spiller.

– Jeg glæder mig sindssygt til at komme i gang med hverdagen og lære folk i klubben at kende, siger han.

Nicolai Vallys får bopæl i Silkeborg og har allerede en lejlighed i college-byggeriet på Søholt på hånden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen