26. maj 2021

SIF henter erfaren central-forsvarer

André Calisir, 30-årig svensk-armensk forsvarsspiller, har skrevet kontrakt på 2,5 år med Silkeborg IF.

SIF er i fuld gang med at sammensætte truppen til næste sæson i 3F Superligaen. Selv om sæsonen først sluttede onsdag aften med 2-1 sejren over Fredericia på JYSK park, har sportschef Jesper Stüker allerede rettet sigtet mod den kommende sæson, og i dag har SIF tilknyttet endnu en ny spiller til truppen.

Den 30-årige centrale forsvarsspiller, André Calisir, er tilknyttet på en kontrakt, der løber i de næste to et halvt år.

– Silkeborgs spillestil tiltaler mig. Det hurtige kombinationsspil langs jorden og at være i boldbesiddelse er en måde at spille fodbold på, der passer mig godt. Min familie og jeg havde desuden et ønske om at vende tilbage til Skandinavien, så jeg er glad for, at det blev Silkeborg, siger André Calisir.

Svensk-armensk baggrund
Den 187 cm. høje forsvarer har svensk-armensk baggrund og har erfaring fra den bedste svenske liga, Allsvenskan, hos både IFK Göteborg og Djurgården ligesom han har spillet en stribe sæsoner i Jönköpings IF i den næstbedste række. I det seneste halve år har han spillet i den græske Super League-klub Apollon Smyrnis. André Calisir skifter til SIF på en fri transfer.

– Jeg kommer med gode erfaringer fra både det halve år i Athen og før det halvandet år i IFK Göteborg, og nu glæder jeg mig til at spille i den danske superliga, der vel i niveau minder om Allsvenskan. Jeg kan godt lide spillestilen med højt pres og hurtigt kombinationsspil, siger André Calisir, der er født og opvokset i Stockholm med en far, der er assyrisk født i Tyrkiet og en mor, der er fra Armenien. SIF’s nye forsvarsspiller har både svensk og armensk pas og har spillet 15 landskampe for Armenien.

Jagt på erfaring i bagkæden
André Calisir rykker til Silkeborg med sin familie, der består af hustru og to børn på henholdsvis et år og tre måneder og en lille nyfødt på to uger.

Jesper Stüker har været på jagt efter erfaring til den bageste kæde, og han er glad for, at det nu er lykkedes med André Calisir.

– André Calisir passer godt ind i den fodboldmæssige filosofi, vi står for. Han er hurtig, pasnings-sikker og har international erfaring, så i en situation, hvor vi siger farvel til Jeppe Gertsen og Anders Hagelskjær har det været højt prioriteret at tilføre en spiller, der styrker os forsvarsmæssigt og kommer med høj kvalitet. Det har vi fået i André Calisir, siger Jesper Stüker.

André Calisir tiltræder i SIF fra den kommende sæson.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen