25. september 2019

SIF forlænger med Rasmus Carstensen

SIF forlænger med Rasmus Carstensen

Silkeborg IF har i dag forlænget kontrakten med et af klubbens egne talenter, Rasmus Carstensen. En stærk mentalitet og et stort potentiale kendetegner den unge SIF’er, som er i gang med at vænne sig til en ny position på holdet.

Silkeborg IF har i dag forlænget kontrakten med Rasmus Carstensen indtil sommeren 2021. SIF-talentets kontrakt stod til at udløbe til årsskiftet, men nu får de to parter altså glæde af hinanden i et godt stykke tid endnu. Det er til stor tilfredshed for SIF’s sportschef, Jesper Stüker.

– Rasmus har et potentiale, som han er godt i gang med at forløse. Vi tror på, at han kan blive en rigtig god spiller for SIF, fortæller sportschefen, som samtidig fremhæver SIF-talentets mentalitet, som en af grundene til, at kontrakten nu er blevet forlænget.

– Rasmus arbejder stenhårdt. Han har noget hårdhed i sit spil, som også er noget af det, som har drevet ham. Han er kommet sent i forløbet, så han har været vedholdende og har en stærk mentalitet. De ting som han mangler i sit spil, det har man en stærk tro på, at det nok skal komme, fordi han er parat til at gøre rigtig meget for at blive bedre, fortæller Jesper Stüker.

Fra kant til back

Som U13-spiller kom Rasmus Carstensen i 2012 til SIF fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub. Og selvom Carstensen i ungdomsårene ikke har været på kontrakt i SIF, så har kantspilleren alligevel taget turen på Talent Team på Sølystskolen og derfra videre på Silkeborg Fodbold College. I sommer blev SIF’eren student fra HHX. Nu er Rasmus Carstensen så på en fuldstidskontrakt i SIF.

– Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille dreng at skrive en professionel kontrakt med Silkeborg IF, så jeg er sgu glad i dag, fortæller Carstensen, som er i gang med at vænne sig til en ny position på holdet. Han er nemlig i gang med at blive omskolet til at være højreback.

– Jo flere pladser, som jeg kan dække, jo større chance er der for at spille. Så det er fint. Jeg vil spille, der hvor jeg kan, så jeg håber bare, at jeg kan vise mig frem.

Rasmus Carstensen har spillet to kampe i 3F Superligaen, og er i alt noteret for ti førsteholdskampe for SIF.

Se hele interviewet med Rasmus Carstensen og Jesper Stüker i videoen øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen