26. september 2019

Bilerne står bag fodbolden i Silkeborg

Bilerne står bag fodbolden i Silkeborg

I årtier har Silkeborg været kendt som bilernes by. Byen var præget af bilforhandlere på hvert gadehjørne. I dag er bilhusene færre og større, men Silkeborg er stadig bilernes by. Og bilerne står stadig bag fodbolden i Silkeborg IF.

I øjeblikket er 9 af byens bilhandlere sponsorer i Silkeborg IF, bl.a. CC Cars. Foto: Thomas Juul, Juul Fotografi.

Lige så længe, der har været spillet professionel fodbold i Silkeborg, har en bred vifte af bilforhandlere stået bag som sponsorer.

Sådan var det i 80’erne og sådan er det i dag. Ved indgangen til denne sæson, hvor SIF er tilbage på højeste niveau, står 9 bilforhandlere bag klubben med et sponsorat. Begrundelserne er flere, men en af de vigtigste handler om at være med til at gøre Silkeborg synlig. Silkeborg har i snart fem årtier været kendt som bilernes by. Og sådan skal det fortsat være. Fodbold er et af midlerne til at fortælle den historie.

Det er der brug for i en tid, hvor branchen står overfor store strukturelle forandringer. Flere mærker samles i færre bilhuse. De lokale eksempler er VIA Bilers overtagelse af Per B., så bilhuset i dag forhandler syv nyvogns-brands (Toyota, Ford, Volvo, Suzuku, Renault, Dacia og Mazda), Poul Munk (Peugeot, Citroën, Honda og Opel) og Globus Biler (Hyundai og Mitsubishi) samtidig med at man i Bilernes Hus finder Nissan, Kia, Skoda og Volkswagen.

I en stor tema-artikel i det nye SIF-magasin SIF IN BUSINESS bliver historien om en branche, der er i forandring, fortalt.

Læs artiklen “Bilerne står bag fodbolden i Silkeborg” her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu