27. maj 2020

#stemningpåJYSKpark: SIF-fans hænger trøjer op

#stemningpåJYSKpark:

SIF-fans hænger trøjer op

En flok fra SIF’s offcielle fan-gruppe, SIFosis, har været på JYSK park for at hænge trøjer op som led i kampagnen #stemningpåJYSKpark.

Fredag er fodbolden tilbage på JYSK park. FC Nordsjælland kommer på besøg til genåbningen af 3F Superligaen, og selv om kampen på grund af corona-risikoen spilles uden tilskuere, kan SIF-fansene alligevel være med til at skabe stemning ud fra devisen: Hvis du ikke selv kan være på JYSK park, kan din yndlings-SIF-trøje i det mindste.

Med hash-tagget #stemningpåJYSKpark vil SIF skabe en mur af røde trøjer på Den Røde Tribune, og den skal have masser af fodbold-sjæl. Derfor opfordrer klubben alle sine fans til at udlåne deres yndlingstrøje, som derefter vil blive hængt op dér, hvor fansene normalt er placeret. Trøjerne bliver synlige på nederste tribune-afsnit, så der også er lidt stemning at fange for tv-kameraerne fra TV3 Sport, der sender kampen live.

Sådan får DU din trøje op at hænge på JYSK park:

  1. Find din favorit-trøje i klædeskabet
  2. Kom forbi JYSK park (billethuset) torsdag kl. 17-19 eller fredag kl. 13-15 og aflevér trøjen.
  3. Du får et nummer, så du er sikker på at få den rigtige trøje tilbage. Vi hænger den op på snorene på Den Røde Tribune.

En flok af fansene fra SIF’s officielle fan-gruppe SIFosis har været forbi og hænge trøjer op, og der var masser af klenodier imellem. Bl.a. blev Steven Lustü’s trøje hængt op, og næstformand Lis Winnie Hansen havde omkring 20 trøjer i posen, som også kom op på snorene. Christian Ditlev medbragte en af de gode gamle mesterskabstrøjer – adidas med TeleDanmark på brystet og med Peter Sørensens 8-tal på ryggen.

Se SIFosis hænge trøjerne op i videoen øverst på siden og lad os sammen skabe #stemningpåJYSKpark.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen