27. maj 2020

Stadion-stemning i stuen

Stadion-stemning i stuen

I samarbejde med Silkeborg Slagteren har SIF sammensat et stadion-tilbud til alle fans. Nu har DU muligheden for at bringe duften af fodbold hjem i haven, når SIF fredag møder FC Nordsjælland i 3F Superligaen.

Fredag genstarter SIF 3F Superligaen med kamp mod FC Nordsjælland på JYSK park. Desværre bliver det uden tilskuere på grund af coronaen, men når vi ikke må bringe folk til JYSK park, har vi i samarbejde med Silkeborg Slagteren sørget for, at folk kan bringe (lidt af) stadionoplevelsen hjem.

Det sker med et tilbud med stadionpølser og brød og du kan vinde den fedeste præmie. Blandt alle, der køber en fan-kasse, trækker vi lod om en unik stadionoplevelse: Et SkyBox arrangement for 12 personer på JYSK park i forbindelse med en hjemmekamp. Værdi: 19.500 kr.

Stemnings-pakken kan bestilles hos Silkeborg Slagteren NU og de næste par dage. Invitér et par venner eller otte, tænd op i grillen og følg med på TV3 Sport fredag aften fra kl. 19.00. Det bliver ikke helt det samme – men det dufter af stadionstemning.

Pakken koster kr. 175.- og har dette indhold:
10 stadion pølser inkl. billet
10 pølsebrød
10 pølsebakker
6 Carlsberg plastkrus
1 Carlsberg bærehank
6 poser SIF-lakridser
6 SIF-holdkort
1 ekstra SIF-fribillet

Deltag samtidig i lodtrækningen om et SkyBox arrangement på JYSK park til en hjemmekamp (når corona-krisen er blæst af):

  • Arrangement for 12 personer i en af JYSK parks SkyBoxe med stadions bedste udsigt og egen balkon.
  • VIP billetter til alle deltagere.
  • Lækker menu.
  • Vin/øl/vand ad libitum.
  • Personlig betjening.
  • Besøg af SIF personlighed før kampstart.
  • Rådighed over SkyBoxen 2 timer før kampstart og 1/2 time efter kampen.

Tilbuddet kan bestilles og købes via Silkeborg Slagterens facebookside. Der er et begrænset antal på 200 kasser, og salgsperioden er fra i dag til torsdag.

Klik her for at gå til tilbuddet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen