4. september 2019

SIF er videre i Sydbank Pokalen

Med en sejr på 3-1 – alle tre SIF-mål scoret af Emil Holten – sikrede SIF sig onsdag aften i Herlev videre adgang til 3. runde af Sydbank Pokalen.

Det gik. SIF er videre i Sydbank Pokalen efter en 3-1 sejr over Herlev fra danmarksserien, men det var ikke uden drama undervejs. Således måtte SIF’s debuterende målmand, Rafael Romo, tage sig af et straffespark i 1. halvleg ved stillingen 1-0 til SIF. Efter en times spil scorede Emil Holten  sit andet mål opgøret, og dermed burde kampen være afgjort, men hjemmeholdet skabte spænding med reduceringsmål til 2-1 i det 87.  minut. Emil Holten fuldbyrdede dog sit hat-trick minuttet senere, og så kørte SIF den  hjem og er klar til 3. runde.

SIF stillede med et forandret hold i forhold til seneste kamp i Randers fire dage forinden. Landsholds-opgaver, skader og en debutant i målet, Rafael Romo, var nogle af årsagerne til den store udskiftning. Desuden var en småskadet angrebsduo, Maholli og Schwartz, blevet hjemme, hvilket gav Jeppe Okkels en sjælden plads i front sammen med Emil Holten. Også Svenn Crone var blevet hjemme, hvilket gav Rasmus Carstensen chancen som højre back og på midten så man Mathias Hebo i sin første start for SIF. Dagens anfører var Simon Jakobsen, der afløste Dennis Flinta.

Ikke uventet var det SIF, der var mest på bolden, men Herlev havde kmapens første store chance efter et kvarter, da Jonathan Melchiorsen fik en skudchance på kanten af feltet og hamrede en flad bold lige forbi Rafael Romos ene opstander. Det lokale danmarksserie-hold spillede i det hele taget frisk til og truede med hurtigt omstillings-spil, når de brød SIF’s boldbesiddelse.

Holten scorer til 0-1
SIF bragte sig dog foran kort efter den store Herlev-chance, da det nye frontpar arbejdede godt sammen. Jeppe Okkels gik mod baglinien og sendte bolden ind foran mål, hvor Emil Holten trods pres fra tre Herlev-forsvarere fik sendt bolden i nettet. 1-0 til SIF, den forventede føring gav ro.

Emil Holten var i det hele taget en farlig herre i SIF-fronten. Først et hovedstød og siden en inderside i fri position var tæt på at bringe SIF yderligere i front i de følgende minutter, og hvergang SIF kom over kanterne og til indlæg, var der fare på færde foran hjemmeholdets mål.

Romo snupper straffespark
Efter en halv time havde Mathias Hebo et godt gennembrud i feltet. Han afleverede fladt mod bageste stolpe, hvor Emil Holten igen var på plads, men kom lige nøjagtigt en tåspids for sent til at sende bolden i nettet.

I det 32. minut fik Herlev chancen for udligning. Efter et hjørnespark dømte dommeren straffespark efter skubberi i feltet, men Rafael Romo var på sin plads og snuppede forsøget fra 11 meter-pletten fra Lasse Meinert Pedersen. SIF slap nådigt og kunne fortsætte sit boldbesiddende pres mod Herlev-forsvaret.

Det blev dog ikke til mere i 1. halvleg. Efter pausen intensiverede SIF presset, og Jeppe Okkels var tæt på 2-0 med et velplaceret inderside-spark 10 minutter inde i halvlegen. Herlevs målmand, Max Christensen, fik dog pareret til hjørnespark. Herlev kom til en enkelt chance, hvor Elton Bryde Amisse sparkede forbi.

Emil Holten igen på pletten
Den fortjente føring til 2-0 faldt efter en times spil, igen ved Emil Holten, der modtog en stikning dybt inde i Herlev-feltet og sparkede bolden forbi Max Christensen. Dermed burde opgøret i realiteten afgjort, men Herlev skabte spænding, da en dyb stikning splittede SIF-forsvaret, så Daniel Tocado kunne reducere til 2-1. Minuttet efter gjorde Emil Holten det dog til 3-1 og fuldbyrdede en fin aften med hat-trick.

Næste opgør for SIF er kampen i 3F Superligaen mod OB på JYSK park mandag 16. september kl. 19.00. Køb billet til den kamp her.

Sydbank Pokalen, 2. runde, onsdag 4. september kl. 17.15 på Herlev Stadion:
Herlev Fodbold – Silkeborg IF 1-3 (0-1)
Mål: 0-1 Emil Holten (17.). 0-2 Emil Holten (60.), 2-1 Daniel Tocado (87.), 1-3 Emil Holten (89.)
Advarsler: Axel Uzan, Alan Ali, Herlev, Nicolai Vallys, SIF.
Tilskuere: 440
Herlev Fodbold (4-4-2): Max Christensen – Valton Eseni Maksuti, Ayman El-Morabet, Ismet Camdali, Oliver Tor Magnussen – Elton Bryde Amisse, Jonathan Melchiorsen, Axel Uzan, Lasse Meinert Pedersen – Daniel Clausen Tocado, Claes Meinert Pedersen.
Cheftræner: Dzevdet Sainoski
Silkeborg IF (4-4-2): Rafael Romo – Rasmus Carstensen (62.: Svenn Crone), Simon Jakobsen, Jeppe Gertsen, Frederik Møller (62.: Anders Hagelskjær)- Nicolai Vallys, Filip Lesniak, Mathias Hebo Rasmussen, Marc Rochester – Emil Holten, Jeppe Okkels (78.: Oliver Haurits).
Cheftræner: Kent Nielsen