4. september 2019

Kent N.: Job done. Vi er videre

Kent N.: Job done. Vi er videre

Der var roser til hattrick-helten Emil Holten og debutanten Rafael Romo fra Kent Nielsen efter 3-1 sejren i Herlev onsdag aften.

Kent Nielsen, SIF’s cheftræner, var tilfreds med udbyttet onsdag aften i Herlev, hvor hans mandskab sikrede sig videre avancement i Sydbank Pokalen med en sejr på 3-1 over det lokale danmarksseriehold.

– Pokalfodbold handler i bund og grund om at gå videre. Og det gjorde vi. Job done, sagde Kent Nielsen efter sejren, der var SIF’s første i denne sæson.

– Jeg synes at vi dominerede 1. halvleg og havde også muligheder til mere end det ene mål, det blev til, men alt i alt blev det en rigtig pokalkamp, hvor vi mødte et velorganiseret hold. Vi gjorde det fint, og det er rart at være videre til 3. runde, sagde Kent Nielsen, der også havde roser til kampens hovedpersoner.

– Et af kampens plusser var Emil Holten og hans tre mål, og så var det godt at få set Rafa (Rafael Romo – red.) i aktion, sagde han om SIF’s debuterende målmand fra Venezuela, der ragede kastanjerne ud af ilden for sine nye holdkammerater, da han snuppede et straffespark ved 1-0 i 1. halvleg.

– Vi glæder os over sejren, og så følger vi med i lodtrækningen på torsdag. Men ellers handler det nu om at have fuld fokus mod OB-kampen på næste mandag, sagde SIF-træneren.

Lodtrækningen til 3. runde foregår torsdag 12. september kl. 13.00.

SIF spiller mod OB mandag 16. september kl. 19.00 på JYSK park. Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen