11. januar 2019

SIF-back: Der er endnu mere i mig

SIF-back: Der er endnu mere i mig

Frederik Møller spillede stort set samtlige minutter i efteråret, efter venstrebacken tidligere sidste år kæmpede med en skade.

Et kontrastfyldt år. Sådan kan Frederik Møllers år 2018 opsummeres.

Det startede skidt med en længerevarende skade, der betød, at karrieren i AGF lakkede mod enden. I stedet blev Aarhus skiftet ud med Silkeborg, hvor venstrebacken gik fra at være marginaliseret på bænken/tribunen til at være absolut fast mand. Frederik Møller spillede alle minutter i sæsonen indtil efterårets sidste kamp i Thisted. Her blev Anders Hagelskjær brugt på venstrebacken. En disposition som viste sig god, da Hagelskjær var manden bag SIFs første mål, da han fik tiltvunget sig et straffespark efter et godt gennembrud i venstre side. Frederik Møller fik de sidste ti minutter på banen.

– Jeg vil spille alle kampene, det er derfor, at jeg er i Silkeborg. Så jo, det var da selvfølgelig træls, fortæller venstrebacken om årets sidste kamp, som naturligt nok efterlader et større aftryk, når der er fire måneder indtil næste kamp.

Ramte topformen og blev træt

Havde du inden sæsonstarten fortalt Frederik Møller, at han skulle spille 1630 minutter (plus det løse) på banen i løbet af efteråret, så havde han nok været ganske tilfreds og overrasket. Da han ankom til Silkeborg var det nemlig første gang i et halvt år, at forsvarsspilleren med rødder i Ikast, kunne træne fuldt med i en hel uge af gangen. Derfor har fysikken også været et tema for Frederik Møller i det forgangne efterår.

– Jeg skulle finde kampformen igen. Og det synes jeg, at jeg lykkedes meget godt med i løbet af sæsonen. Og så kunne jeg godt mærke til sidst, at batterierne var ved at være tømt, fortæller Møller, som ser frem til et forår, hvor kampformen, energien og niveauet på banen skal give venstrebacken en god halvsæson.

– Det bliver dejligt at kunne lægge på mit spil, og vise, at jeg forhåbentlig kan mere, end det jeg viste i efteråret, så det glæder jeg mig til, lyder det fortrøstningsfuldt fra Frederik Møller.

Se hele interviewet med SIF-spilleren i videoen øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen