22. marts 2019

SIF-angriber scorede i dansk U17 nederlag

Det danske U17-landshold åbnede kvalifikationsturneringen til EM med nederlag mod Kroatien på JYSK park. Det endte 3-2, og SIF’s Frederik Carstensen scorede.

SIF’s U17-angriber Frederik Carstensen var med fra start, da det danske U17-landshold åbnede Elite Round – kvalifikationen til EM-slutrunden – og han scorede også et af de danske mål i nederlaget på 2-3 til Kroatien. I det 67. minut sørgede SIF-talentet for 3-2 og skabte dermed spænding om resultatet. Kroatien kunne dog trække sig ud med sejren og brændte endda også et straffespark i de døende minutter.

De to andre SIF’ere i U17 landsholdstruppen, Niclas Holm Pedersen og Oscar Fuglsang, kom ikke i spil i kampen.

Kampen var den første i den såkaldte Elite Round, hvor Danmark i et gruppespil mod Kroatien, Schweiz og England spiller om to pladser ved EM-slutrunden, der afvikles i Irland fra 3.-19. maj. JYSK park er vært for Danmarks kvalifikationsrunde, og der blev ud over Danmarks kamp mod Kroatien i går også afviklet den anden kamp i gruppen. Her vandt England 5-2 over Schweiz.

Danmarks næste kamp er søndag kl. 17.00 – også på JYSK park. Der er gratis adgang og kampstart kl. 17.00.