6. juli 2018

Selvtillidsfulde SIFere tror på sejr mod AaB

Selvtillidsfulde SIFere tror på sejr mod AaB

Sommeren har budt på tre testkampe for SIF med tre sejre til følge. Det har givet en god optimisme i SIF-truppen, som også tror på et godt resultat mod AaB, som holdet møder lørdag i Aalborg.

Lørdag eftermiddag spiller SIF den fjerde testkamp denne sommer. De tre forrige er alle endt med komfortable sejre over hhv. Randers FC, Vendsyssel FF og Silkeborg KFUM. Sejre der har givet tro på tingene i SIF-truppen.

– Jeg forventer, at vi vinder, ligesom jeg gør i alle kampe. Selvom det er en Superliga-modstander, så synes jeg, at vi skal ud og vise, at vi er gode nok til at være i Superligaen, fortæller Mads Emil Madsen, som inde på den centrale midtbane har fået spilletid i alle testkampe indtil nu.

Den holdning deler et af holdets nye ansigter, Svenn Crone, som også har noteret sig sejrene over de to Superligahold, Randers FC og Vendsyssel FF.

– Vi har gjort det rigtig godt og vist, at vi burde ligge oppe i Superligaen. Vi har et rigtig godt hold og et meget ungt hold. Så det er sådan set bare en test af, hvordan vi står lige nu, fortæller den tidligere Brøndby IF-spiller, som er en af de 20 spillere, som er udtaget til kampen mod AaB.

Manager Peter Sørensen har udtaget følgende 20 spillere til kampen.

1. Thomas Nørgaard
2. Marcus Johansson
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Stephan Petersen
10. Davit Skhirtladze
11. Alex
14. Dennis Flinta
16. Peter Friis
17. Casper Sloth
18. Ibrahim Moro
19. Magnus Mattsson
20. Marc Rochester Sørensen
21. Mads Emil Madsen
23. Jeppe Okkels
27. Sebastian Jørgensen
28. Oliver Haurits
30. Oscar Hedvall
93. Vladimir Rodic

Jeppe Gertsen udgik i testkampen mod Randers, og har fået konstateret en korsbåndsskade, som holder forsvarsspilleren ude i lang tid. Valance Nambishi og Gustav Dahl er heller ikke kampklare endnu, mens Mikkel Vendelbo også er ude pt.

Kampen spilles på Aalborg Portland Park kl. 14.00. Der er fri entré til kampen. Læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen