6. juli 2018

Ny SIFer: Det går lidt hurtigere på kunstgræsset

Ny SIFer: Det går lidt hurtigere på kunstgræsset

Frederik Møller trænede fredag for første gang med sine nye holdkammerater. Det blev samtidig også til et møde med kunstgræsset på JYSK park, som forsvarsspilleren lige skal vænne sig til.

Det går hurtigt i fodboldverdenen. Torsdag morgen var Frederik Møller på kontrakt i AGF. Fredag formiddag trænede den nye SIF’er så med sine nye holdkammerater, mens han lørdag uofficielt debuterer for SIF, når holdet møder AaB i Aalborg i en testkamp.

– Det bliver dejligt at komme igang igen hurtigt. Det bliver dejligt, fortæller Frederik Møller, som trods en alder på bare 24 år allerede har prøvet at skifte klub flere gange. Måske er det derfor, at han virker fuldstændig afklaret omkring sin nye situation, som nu endelig har ført venstrebacken til Søhøjlandet, efter han i mange år har kredset omkring området i sine tidligere klubber FC Midtjylland, AC Horsens og AGF.

Spilletid har ikke været en selvfølge for venstrebacken i det seneste halve år, hvor en skade kom i vejen for kampe i foråret. Nu lysner det dog for backspilleren, som også kan dække en af pladserne i midterforsvaret. Først og fremmest gælder det dog om at lære holdkammeraterne at kende.

– Det er lidt specielt. Man skal lige dem alle sammen at kende, og finde ud af hvordan det hele foregår. Men det er jo fodboldtræning ligesom alle andre steder, så det er dejligt nemt at komme i gang, fortæller Frederik Møller, som dog lige skal vænne sig til underlaget på JYSK park.

– Man skal lige vænne sig til, at det lige går lidt hurtigere end på græs. Men det kommer hurtigt, det har jeg snakket med nogle af de andre om, at de havde god erfaring med banen fra sidste år, så det er jeg slet ikke i tvivl om, at det kommer hurtigt, fortæller Silkeborg IFs nye nr. 6.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen