9. december 2022

Seks SIFere til DBU U15-samling

Hele seks SIF-spillere deltog 5. til 8. december i en landsdækkende DBU U15-samling i Vildbjerg.

U15-samlingen var opdelt i to, hvor August Skyttehave, Kevin Knudsen, Johannes Albertsen og Marius Kristensen deltog mandag og tirsdag, mens William Faber og William Møller deltog onsdag og torsdag.

Første samling sluttede tirsdag med en kamp mellem Øst og Vest, hvor de fire SIFere alle startede inde for Vest. Det blev til en 1-0 sejr til Vest-holdet – blandt andet i kraft af gode præstationer hele vejen rundt for alle SIFerne.

Anden samling sluttede på samme måde som første, hvor 2x William også havde fundet vejen til Start-11 for Vest-holdet – nemlig Faber og Møller. Denne samling bød på to meget stærke præstationer fra de to drenge, hvor William Faber scorede og assisterede, mens William Møller havde stor andel i at holde modstanderen fra scoringer. Med en 3-0 sejr i bagagen efterlod også de samlingen med et godt indtryk.

– Man bliver stolt af at være SIF-træner, når vores drenge er så seje til at vise sig frem for DBU. Der blev spillet til og gjort en indsats, så jeg har kun ros tilovers for dét, som vores drenge leverede, siger ungdomsudviklingstræner Nicolaj Bækgaard.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen