22. september 2020

Seb sørgede for 1-1 i Aalborg

AaB dominerede i det meste af kampen, da SIF’s reserver indledte efteråret med 1-1 i Aalborg. Sebastian Jørgensen udlignede med sit femte mål i fem kampe.

SIF indledte tirsdag eftermiddag efteråret i Reserveligaen med at spille 1-1 i Aalborg mod AaB i en kamp, hvor nordjyderne ellers dominerede i det meste af kampen. SIF har imidlertid Sebastian Jørgensen, der er brandvarm i øjeblikket.

Efter at have scoret på sine indskiftningstjanser i 1. division i de tre første kampe, kom han også på scoringslisten i Aalborg. Med et kvarter igen skød han resolut fra kanten af feltet, da han fik chancen – og så strøg bolden i nettet til 1-1 på et tidspunkt, hvor det ellers trak op til AaB-sejr.

AaB kom bedst fra start og havde indenfor de første minutter en stor chance for at bringe sig foran, men i fri position hamrede Timothé Nkada bolden over Stan van Bladerens mål. Der skulle gå en halv snes minutter, før SIF viste sig på nordjydernes banehalvdel. Her tog Sebastian Jørgensen et af sine karakteristiske træk ind i banen og fik afsluttet, men hans forsøg blev pareret til hjørnespark.

Seb med omstillings-chance
Sebastian Jørgensen stod også bag 1. halvlegs største SIF-chance, da han på en omstilling midt i AaB-presset fik frit løb mod mål og fik afviklet et godt spark. Han måtte dog se Andreas Hansen i det nordjyske mål parere.

AaB var dog mest initiativrig halvlegen igennem og kom også til chancer. Den største faldt efter godt en halv time på et frispark af Jeppe Pedersen, hvor Stan van Bladeren måtte helt ud til den ene stolpe for med handsken at dirigere bolden til hjørnespark.

AaB foran efter hjørnespark
AaB’s føring kom kort efter pausen ved nordjydernes anfører, Mathias Christensen. Først headede han en hjørnesparksbold på stolpen, hvorefter han på riposten sendte den fladt i nettet.

AaB var i fortsættelsen tæt på 2-0, da det lykkedes Malthe Højholt at sparke forbi tæt under mål, og kort efter var det  Lucas Klitten, der tordnede et indlæg ud i buskene bag opvisningsbanen på det nordjyske træningsanlæg.

Mens nordjyderne kom tættere og tættere på 2-0, truede Vegard Moberg med et langskud lige over mål på et af SIF’s sjældne besøg på hjemmeholdets banehalvdel og kort efter var Alexander Lind alene med AaB-keeper Andreas Hansen, men brændte. Det skulle således blive Sebastian Jørgensen, der skaffede scoringen for SIF med sit flade spark et kvarter før tid.

Sebastian Jørgensen kom også tæt på 2-1 omkring 10 minutter før tid, da han fyrede et langskud af, men måtte se Andreas Hansen parere til hjørnespark.

Mere blev det ikke til, og 1-1 kunne SIF være mest tilfredse med på baggrund af spil- og chancefordeling.

SIF’s næste kamp i Reserveligaen spilles i Randers 12. oktober kl. 13.00.