22. september 2020

Brink: Masser af plads til forbedringer

Mark Brink var glad for sejren over sine tidligere holdkammerater fra Esbjerg, men er samtidig opmærksom på, at der stadig er masser af ting, som SIF-holdet kan blive bedre til.

Det var en af de mere specielle kampe i karrieren for 22-årige Mark Brink, da han lørdag eftermiddag gik på banen på JYSK park. Modstanderen var nemlig barndomsklubben Esbjerg, hvor midtbanespilleren nåede at spille 100 gange for klubbens førstehold.

– Da kampprogrammet kom ud, der var det en af de kampe, jeg kiggede lidt ekstra på og ekstra gerne ville vinde. Så jeg er utrolig glad for, at det blev en SIF-sejr og vi fik vist, at vi spiller bedre, end de gør, fortæller Mark Brink.

Sejren kom ovenpå en hektisk uge, hvor SIF-holdet var i kamp hele tre gange. Og mens premierekampen i Helsingør var dårlig, så har de to seneste sejre givet ro på.

– Vi går fra at have fået en utrolig ringe start til, at det er okay, fortæller midtbanespilleren, som har spillet fuld tid i de første tre kampe i denne sæson.

Her har han fra første parket kunne se, at SIF-holdet er blevet bedre og bedre i de sidste to kampe, hvor specielt Esbjerg-kampen gav forhåbninger om et godt efterår for SIF-holdet.

– Vi spiller godt, men man kan også sige, at de har to skud på stolpen i første halvleg, hvor de kunne have været foran. Det er noget, som vi skal tage med videre. Så vi skal også være kritiske omkring det. Det var godt, men der er også masser af plads til forbedringer, pointerer Mark Brink.

SIF spiller på udebane i de næste to runder, hvor modstanderne er FC Fredericia og Kolding IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen