11. september 2018

Seb. Jørgensen viste sig fint frem i Sverige

Seb. Jørgensen viste sig fint frem i Sverige

Det danske U19-landshold tabte finalen 0-1 til Østrig i en kamp, hvor SIF’s Sebastian Jørgensen var med i det sidste kvarter.

Det danske U19-landshold tabte finalen i den svenske test-turnering, som danskerne har deltaget i hen over weekenden. Østrig vandt 1-0 i en kamp, hvor en god dansk indsats ikke rakte. SIF-talentet Sebastian Jørgensen blev skiftet ind i det 77. minut efter at Østrig var kommet i front efter en time, men det lykkedes ikke Danmark og Sebastian Jørgensen at ændre udfaldet.

– Sebastian fik vist sig godt frem under opholdet. I den første kamp mod Norge spillede han en god 1. halvleg, hvorefter han helt efter planen blev udskiftet i pausen. Ved træningerne har han gjort det godt, og han har i det hele taget gjort, hvad han kunne, og har fået vist, hvad han kan, siger SIF’s A+ træner Dennis Pedersen, der har fulgt Sebastian Jørgensen og U19-landsholdet under hele det svenske ophold.

Finalekampen mod Østrig måtte flyttes fra Hille Idrottsplats på grund af heftig regn. Med en forsinkelse på en time blev kampen gennemført på stadion i Gävle, Gävlevallen med kunstgræs og plads til 6.500 tilskuere, hvor Gefle IF fra den næstbedste svenske række, Superettan, spiller sine hjemmekampe.

Turneringen i Sverige talte som forberedelse til EM-kvalifikationsturneringen i Tallinn i oktober. Her møder Danmark Finland, Estland og Italien i den såkaldte Qualifying Round. Vinderen går videre til Elite Round, hvor der er en plads ved EM-slutrunden i Armenien næste sommer at spille om.

Landstræner Henrik Clausen udtager truppen til Tallinn i starten af oktober og så skal det vise sig, om Sebastian Jørgensen er blandt de udvalgte.

Sebastian Jørgensen er tilbage i træning på JYSK park onsdag og indgår i forberedelserne til søndagens kamp mod FC Helsingør på JYSK park.

Køb billet til søndag her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen