11. september 2018

Michael H.: En sejr med ekstra glæde

Michael H.: En sejr med ekstra glæde

Kampforløbet med konstant skiftende stilling gav ekstra glæde over sejren hos SIF’s cheftræner.

Det var en glad Michael Hansen, der mødte pressen efter mandagens sejr på 4-2 over Hvidovre. Selvfølglelig fordi en sejr altid vækker glæde, men denne gang især fordi det blev en kamp, der hele tiden vekslede.

– Det var jo frem og tilbage hele tiden. Først kom vi foran, og så var vi bagud 1-2 i 2. halvleg, så det giver da ekstra glæde, at det så i sidste ende lykkedes os at vinde 4-2, sagde Michael Hansen.

– Vi kom under tryk i 1. halvleg, men får det egentlig godt løst i slutningen af halvlegen. Men straffesparket og den efterfølgende scoring til 2-1 til dem ændrer kampen igen. Peder og jeg står og taler om, hvordan vi  skal løse det, men inden vi er færdige, får vi først udlignet, og dernæst kommer vi på 3-2, og så bliver resten af kampen et spørgsmål om at beskytte det, vi har, sagde Michael Hansen, der også udtrykte stor tilfredshed med dobbelt-målskytten Ronnie Schwartz.

– Jeg kunne jo godt sige noget om, hvor fint han arbejdede defensivt – for det gjorde han. Men han er jo hentet for at score mål, og så er det jo rigtig fint, at han allerede gjorde det i dag, sagde Michael Hansen om Schwartz første ligamål for SIF efter at han scorede i Sydbank Pokalen mod Brabrand i onsdags.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen