9. april 2019

Schwartz’ hævn: Tager gerne straffe igen

Schwartz’ hævn: Tager gerne straffe igen

På torsdag kommer Næstved på besøg på JYSK park til endnu en topkamp i NordicBet Ligaen. Senest endte det 0-0 mellem de to hold, efter at Ronnie Schwartz brændte et straffespark sent i kampen.

Torsdag kl. 18.45 gælder det opgøret mellem Silkeborg IF og Næstved. Kampen på JYSK park danner rammen om forårets tredje top 3-opgør for SIF’s vedkommende, som tidligere på året har mødt både Næstved og Fredericia på tidspunkter, hvor de respektive hold var i top 3.

– I bund og grund så er alle de kampe vi har, det er jo finaler hver gang, for vi vil gerne gå efter den førsteplads, lyder det fra Ronnie Schwartz, som sammen med holdkammeraterne har otte “finaler” tilbage i NordicBet Ligaen.

Den første spilles altså torsdag mod Næstved, som pt. indtager tredjepladsen i rækken.

– De står godt defensivt og er meget kompakt. De håber lidt på nogle standarder, men ellers synes jeg nu godt, at de kan spille. Jeg tror, at initiativet i kampen bliver lagt over til os, og så er det med at gribe det, fortæller SIF’s topscorer, som for godt en måned siden brændte et straffespark i det modsatte opgør.

– Det er klart, at skulle der blive et straffespark mod Næstved, så skal jeg nok være den første til at sige, at jeg gerne vil tage det. Så må vi se, om jeg ikke har lidt mere held i sprøjten den her gang, lyder det fra Ronnie Schwartz.

Du kan købe din billet til topbraget mod Næstved her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen