10. april 2019

Endnu en Mattsson på landsholdet

Endnu en Mattsson på landsholdet

For første gang i karrieren er Pelle Mattsson blevet udtaget til et af DBU’s U-landshold. Den yngste af Mattsson-brødrene er i dag blevet udtaget til U19-landsholdet.

Det var en glædelig nyhed, som onsdag fløj ind i Pelle Mattssons mailboks. Afsenderen var U19-landstræner Henrik Clausen, som har udtaget Pelle Mattsson til U19-landsholdet.

– Jeg er mega glad. At blive udtaget til landsholdet, det er noget stort for mig, og det er første gang. Det er et meget stort punkt i mit tidlige fodboldliv, fortæller en glad Pelle Mattsson efter onsdagens træning på JYSK park.

Det er første gang, at Pelle Mattsson er udtaget til et U-landshold. Ovenikøbet er han sammen med FC Nordsjællands Jacob Steen Christensen den eneste førsteårs U19-spiller, som er udtaget til truppen, som tæller navne fra Juventus, FC Köln og Heerenveen. Udtagelsen kommer ovenpå en vild tid for Pelle Mattsson, som har taget store skridt i sin fodboldudvikling i det sidste halvandet års tid.

– Det er fuldstændig vanvittigt. For halvandet år siden var jeg ikke engang med omkring førsteholdet. Nu er jeg fast med omkring holdet. Det er nogle store skridt, men de er kommet, fordi jeg har arbejdet for det, og har gjort mit bedste til alle de træninger, som jeg har været en del af, fortæller Pelle Mattsson.

Midtbanespilleren er til torsdagens kamp mod Næstved igen en del af Michael Hansens 18-mands trup. En debut kunne derfor godt godt ligge og lure rundt om hjørnet for den talentfulde midtbanespiller.

– Det håber jeg da. Men jeg ved også bare, at det kun kommer, hvis jeg arbejder videre, så det har jeg tænkt mig at gøre, fortæller Pelle Mattsson.

SIF’eren rejser med U19-landsholdet til Tyskland i starten af næste uge, hvor holdet skal møde Tyskland i en træningskamp.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen