15. maj 2019

Schwartz efter comeback: Vi viser, hvad vi er lavet af

Schwartz efter comeback: Vi viser, hvad vi er lavet af

Efter 12 minutter var SIF-holdet meget langt fra point i topbraget mod Viborg. Alligevel fik holdet kæmpet sig tilbage og hentede et meget vigtigt point.

Ronnie Schwartz ligner et rigtig godt bud på en topscorer i NordicBet Ligaen. Efter tirsdagens topbrag på JYSK park ligger “Plaffeministeren” på førstepladsen på topscorerlisten med 21 mål, fire mål foran nærmeste forfølger.

Alt det var angriberen dog ligeglad med i minutterne efter kampen mod Viborg, hvor SIF-holdet havde kæmpet sig tilbage i opgøret, efter man tidligt var kommet bagud med 2-0.

– Det viser, hvad det hold her er lavet af. Vi er blevet godt tømret sammen som et hold, vi hjælper hinanden og fighter hele vejen igennem. Og selvom vi er bagud 2-0 til Viborg på hjemmebane, så lader vi det ikke gå på, men kører i stedet for bare på, fortæller Ronnie Schwartz, som kun havde rosende ord til overs for den opbakning, som de 9117 tilskuere leverede.

– Det er sindssygt fedt. Stort tak til fansene og Silkeborg by som støttede op omkring os. Det betyder ekstremt meget, og jeg tror ikke de ved, hvor meget det egentlig betyder for os, så det skal de have stor tak for.

Med 2-2 resultatet beholder SIF førstepladsen i NordicBet Ligaen. Dermed står SIF med de bedste kort på hånden inden de to sidste og afgørende kampe. Det bliver dog ikke nemt, advarer topscoreren.

– Vi har en svær udekamp mod Fremad Amager på søndag. Det bliver ikke nogen nem kamp, men jeg føler at de sidste to hjemmekampe har givet os et godt rygstød til at kunne stå imod, men det er klart, at vi skal være lidt mere klar fra start.

Kampen mod Fremad Amager spilles på søndag kl. 13.45.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen