15. maj 2019

Cheftræneren tilfreds med det ene point

Cheftræneren tilfreds med det ene point

På baggrund af kampens udvikling erklærede SIF-træner Michael Hansen sig tilfreds med 2-2 i tirsdagens opgør mod Viborg FF.

SIF-træner Michael Hansen var tilfreds og måske også en smule lettet over, at det blev til ét point tirsdag aften på JYSK park i topkampen mod Viborg FF.

– Ja, jeg er tilfreds. Som kampen udviklede sig var ét point okay, selv om vi på forhånd gik efter sejren. Kulissen hjalp og og vi fik mandet os op efter Viborgs tidlige føring, sagde MIchael Hansen med henvisning til de 9.117 tilskuere, der havde fundet vej til JYSK park.

Hansen var ikke helt tilfreds med spillet, men han betegnedwe det som en god fysisk kamp mellem to hold, der fightede godt.

– Vi manglede det sidste i spillet, og det blev lidt en magtkamp, hvor Viborg bød godt ind. Med 2-2 er intet afgjort, men vi har stadig det ene points forspring til Viborg, sagde SIF-træneren.

Han blev også spurgt til situationen, der førte til SIF’s reduceringsmål kort før pausen. Dommer Henrik Overgaard dømte indirekte frispark til stor frustration for Viborg-spillerne efter at Simon Trier havde lagt bolden tilbage til målmand Ingvar Jonsson, der samlede den op. Viborg mente, det var en tilfældig bold, der ramte Trier og røg hen til Jonsson.

– Jeg kan godt se, at den var lidt kontroversiel, men han (Simon Trier) dæmper bolden, og det giver dommeren mulighed for at dømme den. Det var et mål, der gav os noget i pausen. Det var et afgørende moment, og det gav os 25 gode minutter i 2. halvleg.

Michael Hansen blev også spurgt til SIF-holdets nervøse start med to tidlige mål til Viborg.

– Det er sådan noget, der kan ske i store kampe. Vi har jagtet toppen i det meste af sæsonen, og når man så kommer ud i sådan en kamp, som i aften, skal man lige finde balancen. Kampen er en god lære for os, og den kan vi bruge allerede på søndag, når vi møder Fremad Amager i en ny afgørende topkamp, sagde Michael Hansen

SIF spiller søndag mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark. SIF har 55 point på førstepladsen, mens Fremad Amager er nummer tre med 50. Der resterer to runder, og Fremad Amager skal møde både SIF og Viborg i de to sidste kampe.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen