7. november 2021

Salquist: Lille ærgrelse over, at vi ikke vinder

Tobias Salquist styrede nok engang forsvaret i SIFs kamp mod FCK, der til forsvarerens ærgrelse endte 0-0.

– Selvfølgelig er jeg tilfreds med, at vi spiller 0-0 mod FCK, men jeg har også en lille ærgrelse over, at vi ikke vinder, fordi det føler jeg, at vi kunne. Vi skaber gode chancer og lader dem ikke få et eneste skud på mål. Dog må jeg sige, at når man spiller til nul mod FCK, er det bestemt en godkendt indsats, sagde Salquist efter kampen.

Forsvarsankeret kommenterede også på SIFs forsvarspil, som han mener fortjener en vis ros i denne sæson.

– Det er to kampe i streg, at modstanderen ikke har haft et skud på mål, og den ene af de modstandere har været FCK. Det er stærkt. Vi er det tredjebedste hold i forhold til at lukke mål ind. Som oprykker synes jeg, at det er imponerende. Vi spiller på kunstgræs, og vi spiller offensiv seværdig fodbold, men det er også en kæmpe cadeau til hele holdet og trænerstaben, at vi er så stærke defensivt, konstaterede en generelt tilfreds Salquist.

Til sidst kom Salquist med en anerkendende tak til klubbens fans, der igennem hele 2021 har støttet holdet og været med til at skabe imponerende resultater.

– Det har været imponerende og fedt, at der har været så god opbakning til hele holdet i 2021. Det faktum, at der har været så mange fans på lægterne, har givet os noget ekstra på banen, afsluttede en taknemmelig Tobias Salquist.

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen