7. november 2021

En god dag på JYSK park og et fint point

Cheftræner Kent Nielsen kunne trods en vis ærgrelse over at nøjes med det ene point glæde sig over flere ting i søndagens styrkeprøve mod FC København.

– Det er selvfølgelig lidt både og, for vi spillede til at tage alle tre point, men må nøjes med det ene – og det er et fint point at tage med. Jeg synes, at vi spiller som et meget erfarent hold med gå-på-mod, optimisme og en god balance, og vi skaber nok gunstige situationer til, at det kunne være blevet til mere. Men vi må også sige, at det selvfølgelig er stor kvalitet, vi er oppe imod. Vi skaber flere gode muligheder, mens FCK har et enkelt hovedstød til sidst – that’s it. Det er stærkt af vores defensiv, som for anden gang i træk holder clean sheet mod Danmarks største klub. Nu venter endnu to meget vigtige kampe i Farum og Århus, hvor vi skal slutte året godt af, sagde cheftræner Kent Nielsen kort efter kampen og fortsatte.

– I alt må vi også sige, at 2021 har været et vildt imponerende år her på hjemmebanen – eet eneste nederlag, som endda var ufortjent, er det blevet til, og man kan kun have respekt for det år, som drengene har leveret på JYSK park. Og så vil jeg sige, at igen i aften var der fantastisk opbakning fra start til slut. Det betyder helt vildt meget og er virkelig værdsat, så vi glæder os allerede til at spille her igen næste år. Nu håber jeg bare, at der vil tage en god flok med til Farum – og ikke mindst til Århus. Men her fra JYSK park må vi sige, at det var bare i orden – spillet, rammerne og pointet, sluttede cheftræneren.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen