4. marts 2020

Salgstallet til AGF-kampen har rundet 3.000

Salgstallet til AGF-kampen har rundet 3.000

Onsdag morgen var der afsat 3.107 billetter til mandagens kamp på JYSK park, hvor AGF kommer på besøg.

Billetsalget til mandagens kamp på JYSK park mod AGF rundede onsdag morgen 3.000. Helt præcist er der afsat 3.107 billetter, og dermed er vi nået et skridt videre mod målet om at blive mindst 5.000 tilskuere til kampen – gerne flere.

SIF har før fyldt JYSK park, når AGF har været på besøg. Hvem husker ikke åbningskampen på byens nye stadion 31. juli 2017, hvor der var totalt udsolgt – og SIF vandt 2-1.

Denne gang besøger AGF Silkeborg til en for SIF livsvigtig kamp i bestræbelserne på overlevelse i 3F Superligaen. Derfor forsøger vi at fylde JYSK park igen.

Vi holder i dagene frem til kampen skarpt øje med udviklingen på billet-fronten Trisdag offentliggjorde vi det første tal, 2.685 billetter, og det var onsdag morgen blevet til 3.107.

Sidst SIF og AGF mødtes, blev det en fest. 4-3 til SIF blev resultatet på Ceres Park i en forrygende fodboldkamp, der blev afgjort i de døende minutter på et hovedstøds-mål af Anders Hagelskjær. ”De er fuldstændig ligeglade, de angriber bare,” sagde AGF-træner David Nielsen i den anledning om SIF’s spil.

Mandag aften kan det blive en ny fest.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen