3. marts 2020

Lad os fylde JYSK park, når AGF kommer på besøg

Lad os fylde JYSK park, når AGF kommer på besøg

Det er altid festligt, når SIF møder AGF. Det sker igen på mandag, hvor århusianerne besøger JYSK park. Kom og vær med. Målet er mindst 5.000 tilskuere til kampen.

SIF har før fyldt JYSK park, når AGF har været på besøg. Hvem husker ikke åbningskampen på byens nye stadion 31. juli 2017, hvor der var totalt udsolgt – og SIF vandt 2-1.

Nu kommer AGF på besøg igen i en for SIF livsvigtig kamp i bestræbelserne på overlevelse i 3F Superligaen. Hvorfor ikke forsøge at fylde JYSK park igen.

Det gør vi så – og vi holder skarpt øje med udviklingen på billet-fronten i de kommende dage op til mandagens kamp. Lige nu er der hentet 2.685 billetter i vores billet-system, og vi har sat målsætningen til 5.000. Men der må meget gerne komme flere.

Sidst SIF og AGF mødtes, blev det en fest. 4-3 til SIF blev resultatet på Ceres Park i en forrygende fodboldkamp, der blev afgjort i de døende minutter på et hovedstøds-mål af Anders Hagelskjær. ”De er fuldstændig ligeglade, de angriber bare,” sagde David Nielsen om SIF’s spil i den kamp.

Nu mødes de to klubber igen. På JYSK park. Det er på mandag, det er 3F Superliga og det bliver festligt.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen