14. februar 2024

Sæsonrekord i vente mod FCK

Forårssæsonen åbner med et kæmpe brag, når SIF tager imod FCK på søndag klokken 16.00. Vi forventer sæsonrekord på JYSK park, hvor alle opfordres til at tage de røde halstørklæder med.

Der er lagt op til et brag af en indledning på forårssæsonen, når de forsvarende mestre fra FC København kommer på besøg på JYSK park på søndag.

Vi skruer op for stemningen på Den Røde Tribune og inviterer i fanzonen, hvor du bl.a. kan få en autograf og tage en selfie med Alexander Lind og Joel Felix.

Vi kan med andre ord ikke vente med at byde inden for på JYSK park til fodbold igen efter en laaaang vinterpause.

Heldigvis har mange mennesker i skrivende stund sikret sig billet til kampen på søndag, og de centrale pladser på Mascot-tribunen er allerede udsolgt.

Men også på de øvrige tribuner er der fart på billetsalget til kampen, og der forventes sæsonrekord på Danmarks smukkeste fodboldstadion! Sådan skal det selvfølgelig også være, når FCK kommer på besøg søndag eftermiddag i vinterferien!

Så hjælp os med at sætte en eftertrykkelig sæsonrekord på JYSK park – det kan være farligt at vente for længe – først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/ !!!

OBS: Alle opfordres til at tage de røde halstørklæder med, så vi kan skabe en ekstra smuk ramme for den længe ventede kamp. Hold halstørklædet over hovedet til Silkeborg-valsen og syng foråret ind på stadion!

Det anbefales at komme i god tid og gerne på gåben eller cykel – samt at tanke op i boderne på forhånd – der bliver tryk på! Fanzonen åbner klokken.14.00.

Vi ses snart igen på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen