15. februar 2024

U19 sejrede i forårsåbneren

U19 satte trumf på i anden halvleg og fik en god indledning på foråret med en sejr over AaB.

SIF U19-AaB 3-1 (1-0)

1-0 35 min. Laustsen

1-1 47 min.

2-1 75 min Asbjørn

3-1 84 min. Biller

SIF U19 skulle onsdag spille første turneringskamp i foråret. En udskudt kamp fra efteråret pga. nordisk mesterskab.

Vi så lidt nervøse/usikre ud fra begyndelsen af kampen og havde problemer med at spille os ud af AaB’s højde pres. Vi kæmpende os ud af problemerne, og i perioder fandt vi også løsninger med bolden.

De var farlige på nogle omstillinger, hvor vi ikke stod rigtigt i vores restforsvar.

Det var fortjent, at vi førte ved pausen, uden at vi spillede særlig godt.

De første 15-20 minutter af 2.halvleg var vi heldige med at ikke at komme bagud, for vi lavede alt for mange personlige fejl.

Efter chokstarten begyndte vi at finde hinanden rigtigt og fik også sat et par fine angreb op.

Asbjørn fik serveret bolden i feltet efter en erodering af Biller og scorer til 2-1.

Derefter døde kampen lidt, og Biller lukker og slukker på et flot langskud til 3-1.

Vi er skuffede over vores kvalitet med bolden, og vi lavede alt for mange tekniske fejl ligesom vores positionsspil ikke sad i skabet.

Derudover så har vi store problemer med at gå fra lavt pres til højt pres. Det positive var, at vi vandt.