4. juni 2018

Rodet 2. halvleg betød nederlag til U15

Rodet 2. halvleg betød nederlag til U15

SIF’s U15-drenge var i kontrol og førte 1-0 ude over FC Salling. Men 2. halvleg blev en omgang rod, og så tabte SIF med 1-3.

– Det blev ikke den bedste dag på kontoret.

Citat: U15-træner Casper Røjkjær efter lørdagens 1-3 nederlag til FC Salling.

SIF spillede ellers en ganske ok 1. halvleg, var i fuld kontrol og kunne sagtens have lavet flere mål.

– Derfor var jeg også ok tilfreds i pausen, hvor jeg dog forlangte lidt mere coolness og kvalitet i afslutningerne, siger Casper Røjkjær, der dog ikke har meget positivt at sige om sidste halvdel af kampen.

– 2. halvleg blev en omgang rod.

Målmand Esben Lange fik gult kort for at tage en dybde bold uden for feltet og måtte derfor ud i 10 minutter. Salling scorede på det efterfølgende frispark, men SIF kom tilbage  fuldtallig med 1-1, skabte chancer og havde meget spil. Men ind ville bolden ikke. Salling scorede til 2-1 på et kiks af Esben Lange. Til sidst satsede SIF, og Salling scorede til 3-1 på en omstilling.

– Generelt for lavt niveau på de offensive pladser. Vi har alle de muligheder, der skal til både for at afslutte selv og spille andre fri. Men vi ender gang på gang ud i ingenting. Jeg savner vilje og sult for at ville lave et mål, lyder det fra Casper Røjkjær.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 12. runde, lørdag 2. juni kl. 11.15 på Egeris Idrætsanlæg:
FC Salling – SIF 3-1 (0-1)
Mål: 0-1 Jonathan Pank Iversen (24.), 1-1 Kristoffer Blichert-Toft (37.), 1-2 Mikkel Skov Mark (57.), 1-3 Oliver Madsen (62.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen