4. juni 2018

Spil på en banehalvdel og storsejr til U13

Spil på en banehalvdel og storsejr til U13

SIF’s U13-drenge vandt 8-0 på JYSK park lørdag, da Hornslet var på besøg.

SIF’s U13 drenge vandt lørdag sin 12. sejr i foråret ud af ligeså mange mulige. Denne gang lagde Hornslet ryg til et nederlag på 8-0 i en kamp, der blev total-domineret af hjemmeholdet på JYSK park. Gennem stort set hele kampen, foregik spillet på Hornslets halvdel – og der var derfor god mulighed for at øve possession, genpres og opspil til chancer.

– Som målscoren viser, var vi bedre end vores modstander, men jeg er tilfreds med at få øvet noget godt pasningsspil og positionsspil. Patrick Greve i målet tog en friløber undervejs – og i det hele taget synes jeg, at det var en fin holdpræstation, siger P.C. Hansen, der vikarierede på trænerbænken for Nicolaj Bækgaard.

Det blev 1-0 efter hjørnespark , hvor Malte Wallin fik sparket bolden ind. Sofus Jensen gjorde det til 2-0 ved at sparker en halvflugter op krydset efter et indlæg fra Oscar Steincke. Det blev 3-0 på mål af Simon Andersen efter indlæg fra Mathias Broman, 4-0 igen ved Simon Andersen, der egentlig ville lægge et indlæg ind foran mål, og dermed var der pause.

I 2. halvleg fortsatte SIF på samme vis, og det blev 5-0 ved Victor Sinnerup efter aflevering fra Simon Andersen. 6-0 på Simon Andersens tredje mål i kampen efter indlæg af Victor Sinnerup, 7-0 af Mathias Broman efter indlæg fra Simon Andersen og endelig 8-0 ved Gustav Balle efter indlæg fra Victor Sinnerup.

U13-holdet spiller igen på lørdag, hvor FC Silkeborg tager imod ved Buskelundskolen. Det er forårets næstsidste kamp.

Kampen i tal:
U13 Liga 2, 12. runde, lørdag 2. maj kl. 10.00 på JYSK park:
SIF – Hornslet 8-0 (4-0)
Mål: 1-0 Malthe Wallin, 2-0 Sofus Jensen, 3-0 Simon Andersen, 4-0 Simon Andersen, 5-0 Victor Sinnerup, 6-0 Simon Andersen, 7-0 Mathias Broman, 8-0 Gustav Balle.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 10.03. kl. 14.00
Scroll til toppen