9. maj 2018

Rochester: Vi har matchet dem før

Rochester: Vi har matchet dem før

Silkeborg IF har som det eneste hold i denne sæson været foran mod Brøndby i begge indbyrdes kampe i grundspillet. Noget der giver blod på tanden hos SIF-holdet.

Det er i rollen som klare underdogs, at Silkeborg IF torsdag løber på banen i pokalfinalen mod Brøndby IF. En position som SIF-holdet har det ganske fint med inden kampen.

– Det ved vi godt, at vi er. Men det skal vi prøve at udnytte på en eller anden måde, hvis vi skal skabe overraskelsen derover, fortæller Marc Rochester Sørensen, som sammen med SIF-holdet er det eneste hold i grundspillet, som har været foran mod Brøndby i begge indbyrdes opgør.

– Jeg synes, at vi har haft nogle gode kampe mod Brøndby. Hvis man kigger på statistikken, så ser det måske ikke så godt ud, som jeg lige føler, at det har været. Vi har matchet dem rimeligt godt synes jeg, så det håber jeg på, at vi kan levere igen i morgen, siger midtbanespilleren, som efter træningen onsdag formiddag godt kunne begynde at mærke spændingen.

– Vi glæder os rigtig meget, der er begyndt at komme lidt kriller nede i maven allerede. Vi ved at der venter os en stor kamp i en kæmpe kulisse inde i Parken i morgen, så det bliver fedt, lyder det fra Rochester.

Pokalfinalen fløjtes i gang kl. 17.00 i Telia Parken.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen