9. maj 2018

More Blessings tester ny SIF-sang op til pokalfinalen

More Blessings tester ny SIF-sang op til pokalfinalen

Fansene i SIF fanzonen på Østerbro Stadion torsdag op til pokalfinalen kan opleve den gamle klassiker ”Silkeborg-valsen” i helt ny udgave. Bag initiativet står More Blessings.

”Silkeborg, i regn og slud og blæst, Silkeborg, i solskin er du bedst…”

De fleste silkeborgensere kender Silkeborg-valsen skrevet af Jørgen Sølvsteen og Hardy Mogensen. Nu får den gamle Silkeborg-klassiker et helt nyt udtryk.

Det er Stefan Kvamm, Jakob Meyland og Anders Ejner Petersen – tilsammen More Blessings – der står bag. De vil præsentere den i forbindelse med forfesten i SIF Fanzonen på Østerbro Stadion torsdag eftermiddag inden pokalfinalen i Parken. Går det godt, kan det blive SIF’s nye indløbssang på JYSK park.

– Vi spillede jo Silkeborg-valsen i sin oprindelige udgave, da vi var med til at indvie JYSK park sidste sommer. Det er jo ud over alle grænser en Silkeborg-klassiker, og vi fik lyst til at lege videre med den, siger Stefan Kvamm fra More Blessings.

Det har trioen så gjort, og det er der kommet en helt anden sang ud af – dog med noter af det gamle.

– Vi har smidt valsetakten og harmonikaen ud og i stedet tilsat mere tempo, DJ Ötzi stortromme og Eurodance synth samtidig med at vi har haft respekt for originalen. Vi håber at folk tager godt imod den, og synes at den nye udgave er sjov og festlig, siger Stefan Kvamm, der glæder sig til koncerten ved fanfesten på Østerbro Stadion.

De oprindelige forfattere til Silkeborg-valsen, Jørgen Sølvsteen og Hardy Mogensen, har ikke bare godkendt projektet, men er også begejstrede over More Blessings initiativ. Hardy Mogensen fylder i øvrigt 85 år på selve pokaldagen Kr. Himmelfartsdag.

Fanzonen åbner kl. 12.00 og har åbent til 15.30, 1,5 time før kickoff i Parken.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen