9. maj 2022

Rent bord i Haderslev

Silkeborg IFs U19, U17 og U15 vandt alle overbevisende i weekendens kampe i Haderslev. Sebastian Laustsen scorede dobbelt for U15.

U19: SønderjyskE – Silkeborg IF 0-3 (0-2)
Mål SIF: Jeppe Kilden Grøn, Alexander Lind og Anders Dahl.

– Efter et par halvsløje kampe tog vi revanche med en god præstation. Fra start til slut var vi i kontrol, og selv om jeg godt kunne have tænkt mig lidt større kvalitet med bolden og længere sekvenser med possession, skabte vi chancer nok til at kunne have scoret et par mål mere. Da vi samtidig holdt dem på en enkelt afslutning på vores mål, må man sige, at sejren var fortjent. Jeg vil give ros til spillerne for en god holdindsats og for hver især at byde ind til dette. Næste weekend tager vi imod OB på JYSK park, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

Se målene her.

 

U17: SønderjyskE – Silkeborg IF U19 1-4 (0-3)
Mål SIF: Bertram Binggeli, Simon Birch (2) og selvmål

– Vi spillede en rigtig fin 1. halvleg, hvor vi skabte virkelig mange chancer – og tre mål var ikke et mål for lidt, da vi gang på gang spillede os igennem deres defensiv. Simon Birch og Bertram Binggeli lavede nogle flotte mål. Dog synes jeg, at vi sjuskede lidt i vores boldomgang, hvilket gav lidt unødvendige chancer til SønderjyskE. I 2. halvleg havde jeg håbet, at vi kunne være i større kontrol, men vi gik et gear eller to ned og var alt for slappe – derfor lavede vi et hav af tekniske fejl, og det blev en rodet affære, hvilket ikke var vores ønske. Men fedt med en god halvleg og en sikker sejr – vi hænger fortsat på U17 Ligaens 6.-plads, inden rækkens nr. 2, OB, gæster JYSK park på lørdag, siger U17-cheftræner Casper Røjkjær.

 

U15: SønderjyskE – Silkeborg IF 2-4 (0-3)
Mål SIF: William Pedersen, Simon Stüker, Sebastian Laustsen (2)

– Vi spillede en god 1. halvleg med god energi og iver efter at angribe SønderjyskEs mål. Efter et kvarter førte vi 2-0 på mål af William Pedersen, der blev spillet fri i dybden samt Simon Stüker, der headede en mislykket clearing i mål. Vi havde chancer til en del mere og holdt Sønderjyske fra muligheder. Dog skulle vi frem til sidste minut af halvlegen, før endnu en scoring kom ved Sebastian Laustsen, der fangede en andenbold på kanten af feltet, som han sparkede i mål. 2. halvleg var en dårlig omgang, hvor vi faldt markant på energi og kvalitet. Vi udbyggede dog alligevel, da Sebastian Laustsen kom først på et godt slået hjørnespark af Villum Dalsgaard. Derefter gjorde vi for lidt for at gøre hinanden gode, og der var for mange dårlige valg med bolden, for mange forsøg på individuelle aktioner og for dårlig kvalitet i vores boldomgang. SønderjyskE scorede sent i halvlegen på to hjørnespark, hvilket var en træls udgang på kampen. Vi hæfter os ved den gode 1. halvleg og det fine resultat. Næste lørdag gæster OB Søholt, og her vil vi forsøge at lave en mere helstøbt præstation. Det kræver det også, hvis vi vil gøre et forsøg på at indhente OB på andenpladsen, som vi har 4 point op til, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

Se målene her.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 04.03. kl. 19.00
Scroll til toppen