6. februar 2019

Rasmus Carstensen på kontrakt i SIF

Rasmus Carstensen på kontrakt i SIF

U19-spilleren Rasmus Carstensen har i dag underskrevet en trainee-kontrakt med SIF for resten af året.

Silkeborg IF og Rasmus Carstensen er i dag blevet enige om en kontrakt for resten af året.

Den unge SIF’er har trænet regelmæssigt med førsteholdet igennem opstartsfasen til forårssæsonen. Her har den unge kantspiller imponeret, hvilket har kastet en aftale af sig.

– Rasmus er et glimrende eksempel på, at det kan betale sig at klø på, selvom man i en tidlig alder ikke er blevet tilbudt en kontrakt, fortæller SIF’s sportschef, Jesper Stüker, som har set Carstensen tage store skridt i det sidste års tid.

Selv er Carstensen da også rigtig glad for at blive kontraktspiller i SIF.

– Det er jeg super glad for. Det er noget, som jeg har drømt om, siden jeg kom hertil, fortæller Rasmus Carstensen, som kom til Silkeborg IF fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub i august måned 2012.

En lang, hård vej

Mens flere af de jævnaldrene holdkammerater har været på kontrakt i SIF i flere år, så er det først nu, at Rasmus Carstensen er kommet på kontrakt.

– Det har været en lidt hårdere vej end de andre måske. Jeg har skulle kæmpe og ofre lidt, uden at få penge for det, som de andre gjorde, men stadig være her lige så meget. Det er egentlig noget, som jeg føler har hjulpet mig til ikke at lade den her drøm gå til spilde, fortæller Rasmus Carstensen, som godt nok ikke har været på kontrakt i SIF, men stadig har været en del af Talent Team på Sølystskolen og derfra videre på Silkeborg Fodbold College. Til sommer bliver SIF’eren student fra HHX.

– Rasmus har taget store skridt i det seneste år, og derfor vil vi gerne være med til at give ham de bedst mulige rammer for at udvikle sig endnu mere, fortæller Jesper Stüker om kontrakten.

Lørdag tager Rasmus Carstensen med på træningslejr i Tyrkiet. Den unge SIF’er har indtil videre fået spilletid i alle tre træningskampe i dette forår.

Se hele interviewet med den unge SIF’er i videoen øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen