1. juni 2021

Rasmus C. og Danmark ude af EM efter lang aften

Med et nederlag efter forlænget spilletid og straffespark til Tyskland er Danmark ude af EM efter mandagens kvartfinale i Ungarn. 

Danmarks U21-mandskab er ude af EM-slutrunden. Mandag aften tabte Albert Capellas mandskab til Tyskland i kvartfinalen efter forlænget spilletid og straffesparks-konkurrence.

SIF’s Rasmus Carstensen var med i hele kampen på positionen som højre back og spillede en god kamp. Også Frederik Alves Ibsen, der skiftede fra SIF til West Ham for et halvt år siden, var med i alle 120 minutter i det danske centralforsvar.

Efter en presset 1. halvleg kom Danmark bedre med i 1. halvleg og bragte sig også i front ved Vejle-talentet Wahid Faghir. To minutter før tid fik Tyskland imidlertid udlignet, og efter en jævnbyrdig forlængelse med 2-1 føring til Tyskland og udligning på straffespark ved den danske anfører Victor Nelson endte det hele i straffesparks-konkurrence.

På Danmarks sjette spark brændte Victor Kristiansen, og så kunne Paul Jaeckel på kampens sidste spark afgøre kampen til tyskernes fordel, da han sparkede bolden i nettet.

Dermed er det Tyskland, der møder Portugal i semifinalen i Maribor torsdag, mens Rasmus Carstensen, Frederik Alves Ibsen og de øvrige danske U21-landsholdsspillere rejser hjem og holder en kort ferie, inden forberedelserne til den kommende sæson går i gang. For Rasmus Carstensens vedkommende mødes han med den øvrige del af SIF-truppen 20. juni.

Kampen i tal:
U21 EM, kvartfinale, mandag 31. maj kl. 21.00 på MOL Aréna Sóstó i Szekesfehervar, Ungarn:
Danmark – Tyskland 8-7 (efs. og str.sp.) 1-1 i ordinær, 2-2 i forlængelse:
Mål: 1-0 Wahid Faghir (69.), 1-1 Lukas Nmecha (88.), 1-2 Jonathan Burkardt (100.), 2-2 Victor Nelson (str., 108.)
Straffespark: 3-2 Gustav Isaksen, Jonathan Burkardt brænder, 4-2 Carlo Holse, 4-3 Arne Meier, Wahid Faghir brænder, 4-4 Lars Lukas Mai, 5-4 Morten Hjulmand, 5-5 Niko Schlotterbeck, 6-5 Victor Nelson, 6-6 Lukas Nmecha, 7-6 Nikolas Nartey, 7-7 Amos Pieper, Victor Kristiansen brænder, 8-7 Paul Jaeckel.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen