22. juni 2021

Podcast: SIF-profiler fortæller om følelser og værdier

Ny podcast i fem afsnit går tæt på kulturen, følelserne og værdierne i Silkeborg IF.  

En ny SIF-podcast med titlen Udspark er netop blevet tilgængelig på Spotify. Over fem episoder fortæller udvalgte personligheder fra Silkeborg IF om klubben og dens identitet på en lang række felter.

Podcasten er skabt af Catharina Lopdrup, der i det seneste år har været i praktik i SIF’s talentsektor for at udarbejde sit speciale. Catharina Lopdrup studerer bæredygtig kulturarvsledelse, og hendes mål med sit ophold i SIF har været at undersøge klubbens kultur og hvordan den ses i det daglige. I det første halve år i klubben udarbejdede hun en rapport om emnet, og i det seneste halve år har hun arbejdet med podcasten Udspark, der nu er blevet udgivet.

I serien over fem episoder tager hun i interviews fat i en række forskellige mener. I episode 1 taler SIF-legenden Orla Madsen og SIF-anfører Magnus Mattsson om fodbold og følelser, episode 2 handler om værdier, holdninger og handlinger, hvor træner Jacob Tind og sportschef Jesper Stüker er gæster, episode 3 er med cheftræner Kent Nielsen og U14-træner Oliver Quottrup, der fokuserer på succes på og udenfor banen gennem proces, i episode 4 er det mental-træner Jane Meyer-Zeuthen og målmandstræner Oliver Rosengren, der er med, hvor emnet er konkurrence på og udenfor banen, mens episode 5, der har assistenttræner Peder Knudsen og fodboldformand i Silkeborg Idrætsforening, Christian Jepsen, som gæster, har titlen Et rødt loop – fra generation til generation.

Podcasten kan lyttes gratis ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen