11. august 2019

Plaffeministeren: Jeg må hjem og træne

Plaffeministeren: Jeg må hjem og træne

Ronnie Schwartz var ked af sin afbrænder på straffespark i overtiden, men han følte sig sikker og selvtillidsfuld, da han løb til bolden.

Et smæld på stolpen i stedet for blafrende netmasker betød, at SIF søndag i Farum måtte nøjes med 2-2. Som SIF’s faste straffesparksskytte påtog Ronnie Schwartz sig ansvaret, da Marc Rochester var blevet væltet omkuld i straffesparksfeltet af Kian Hansen i overitden, men bolden strøg på opstanderen i stedet for i mål. Det måtte den ellers så træfsikre Plaffeminister berette om baggrunden for bagefter.

– Jeg følte mig sikker og vidste også, at jeg gerne ville sparke. Jeg har også vist tidligere, at jeg kan klare det. Men Nicolai (Larsen, FCN’s målmand – red.) havde læst mig og gik til den rigtige side – men den var jo ikke engang indenfor rammen. Det var et mindre godt spark og uheldigt at jeg ikke scorede. Jeg må hjem og træne, lød det fra Ronnie Schwartz.

Han blev også foreholdt, at det kun er blevet til ét mål fra hans støvler i de første fem kampe, selv om han er kommet frem til chancer.

– Det er ikke fedt, ikke at score på de chancer, jeg får. Det er noget, jeg arbejder hårdt på og arbejder fremadrettet med. Dette her giver mig bare endnu mere sult. Jeg har før været i perioder, hvor jeg ikke har scoret, så det tager jeg stille og roligt. Det var en stor chance, jeg brændte til sidst, og det ærgrer mig. Overordnet set synes jeg, at vi gør det godt, men klart, at med sådan en chance, så skal man også udnytte den, hvis man vil have tre point.

Om kampen sagde han:

– Jeg synes lidt, vi har hver vores halvleg. Vi kan være godt tilfredse med det ene point. I 2. halvleg var vi lidt mere presset tilbage end i 1. De kommer med et tryk. Vi stod fint imod, men det er også svært helt at holde dem fra chancer over 45 minutter, lød analysen fra Ronnie Schwartz.

På søndag, når SønderjyskE kommer på besøg på JYSK park, får Ronnie Schwartz nye chancer for at score. Kom og støt ham i forsøget. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen