11. august 2019

Kent N.: Jeg kan sagtens få øje på det positive

Kent N.: Jeg kan sagtens få øje på det positive

– Vi spiller klogt og gør det godt, lød Kent Nielsens konklusion efter 2-2 kampen i Farum, hvor han sagtens kunne se positive ting på trods af det brændte overtids-straffespark.

Kent Nielsen var afklaret og rolig, da han stillede op til interviews efter kampen. På trods af 90 hektiske minutter med 2-0 føring til SIF, der blev indhentet, og en gylden overtids-mulighed for sejr på et straffespark, der blev brændt. Og på trods af de fortrædeligheder kunne den rutinerede træner sagtens finde lyspunkter i kampen.

– Vi havde selvfølgelig gerne vundet i dag, når nu chancen var så stor. Men vi er også glade for vores første point. Jeg kan sagtens få øje på det positive på trods af det brændte straffespark i overtiden. Vi spiller klogt og gør det godt. Jeg ser en klar tegning til noget, hvor vi vil kunne gøre det svært for vores modstandere, sagde han med adresse til det mere defensive koncept, som SIF praktiserede i dag.

Det lykkedes langt hen ad vejen SIF at holde FC Nordsjælland nede på et overskueligt antal chancer, og samtidig havde Nielsens mandskab en stribe gode tilbud, og det havde ikke været uretfærdigt, hvis SIF var gået til pausen med føring på 3-0. Det skete ikke, og så kom FCN igen i 2. halvleg inden den dramatiske afslutning med straffespark til Marc Rochester, udvisningen til Kian Hansen og afbrænderen fra Ronnie Schwartz.

– Vi ved godt, at vi leverede en god præstation i dag. Kigger man på denne kamp og den vi spillede i søndags mod Hobro, så lykkedes vi langt hen ad vejen med det, vi gerne ville. Det var i begge kampe fodboldfagligt i orden. Mod FC Nordsjælland havde vi muligheder, og hvis vi havde været lidt mere cool på bolden, havde vi også skabt endnu mere, sagde Kent Nielsen.

SIF spiller igen på søndag, hvor SønderjyskE kommer på besøg på JYSK park med kickoff kl. 12.00. Køb billet til den kamp her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen