16. april 2018

Peter S.: Vi savnede kvalitet i det, vi havde

Peter S.: Vi savnede kvalitet i det, vi havde

Peter Sørensen erkendte, at Hobro’s sejr mandag aften var velfortjent.

Det var en fattet Peter Sørensen, der gjorde status efter mandagens nederlag i Hobro. Nederlaget sender med 100 procents sikkerhed SIF ud i playoff-kampene om at undgå nedrykning. Både Hobro og AGF er 10 point foran SIF med tre puljekampe tilbage.

– Hobro var lidt bedre i nærkampene og fik fat i det meste af nedfaldet samtidig med at vi savnede kvalitet i det, vi havde. Jeg lykønsker Hobro med resultatet, sagde Peter Sørensen til tv efter nederlaget.

Peter Sørensen var ærgerlig over, at SIF ikke fik sat spillet bedre, end tilfældet var i 1. halvleg, selv om kampen udviklede sig sådan, at der var både rum og plads. Samtidig erkendte han, at Hobro efter pausen var et hak bedre, hårdere og hurtigere end SIF.

– Hobro vinder fortjent, slog han fast og blev derefter spurgt til SIF-spillernes indstilling.

– Den præmis accepterer jeg ikke rigtigt. Jeg medgiver at man som kommentator kan mene, at det tager sig ud på en særlig måde, men de fleste af os, der har været med ved også, at der ikke er noget en spiller hellere end gerne vil, end at lykkes og at vinde. Der kan så være årsager – andre årsager – til at det ikke sker. F.eks. at man møder en modstander, der er en tand bedre. Det må vi også respektere, selvom vi er skuffede, sagde Peter Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen