16. april 2018

Salquist: Det er for ringe

Salquist: Det er for ringe

Det var en skuffet Tobias Salquist, som efter kampen mod Hobro kunne se tilbage på en kamp, hvor det var forsvarsspilleren selv, som kom frem til de største chancer.

Med to kæmpe chancer i kampen stod Tobias Salquist for hovedparten af Silkeborg IFs farlige offensive aktioner i kampen mod Hobro IK. Men ind ville bolden ikke for midterforsvaren, som efter kampen var skuffet.

– Jeg brænder to kæmpe (chancer, red.), så jeg kan sgu egentlig gå ind og afgøre det i dag, og det er bare for ringe, at jeg ikke gør det. Det er to store chancer, som der bare skal være mål på, lød det fra Salquist, som kunne se SIF-holdet bringe mere vildskab ind i kampen i løbet af anden halvleg.

– Det vildskab skal ind fra starten af og være der fra første minut. Vi skal op og vinde vores dueller. Som vi har snakket om så mange gange nu, så skal det være liv eller død i de dueller. Så det er ikke godt nok, at vi ikke får gjort det, så det skal vi lægge på vores spil.

Tilbage venter tre kampe i gruppespillet, hvor det nu står fast, at Silkeborg sammen med Helsingør skal spille nedrykningsplayoff-kampe. De tre resterende kampe er dog ikke ligegyldige.

– Vi skal have nogle sejre i banken, og vi skal finde vores spil igen. Nu kommer vi på hjemmebane næste gang, og så må vi håbe, at spillet begynder at sidde der igen, fortalte Salquist, som sammen med SIF-holdet skal i aktion igen allerede på torsdag, når Hobro IK igen er modstanderen – denne gang på JYSK park.

Du kan købe billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen