10. marts 2018

Peter S.: Vi havde brug for tre point

Peter S.: Vi havde brug for tre point

Peter Sørensen kunne ikke være utilfreds med lørdagens resultat, og han udtrykte også tilfredshed med indsatsen. Men det ligner et svært puljespil for SIF.

– Vi havde brug for tre point.

Sådan opsummerede Peter Sørensen facit efter lørdagens 1-1 kamp i Hobro. Med kun en kamp tilbage i grundspillet for SIF begynder der at tegne sig et billede af et svært puljespil for SIF. Som stillingen ser ud lige nu går SIF med sine 28 point i pulje med AaB – lige nu med 31 point – og AGF, der som SIF har 28 point og kun en kamp tilbage. Dermed bliver der hård kamp om at undgå den tredjeplads i puljen, der udløser nedrykningsplayoff.

– Vi må spille grundspillert færdigt og så gøre tingene op, men vi havde brug for en sejr i dag, og det fik vi ikke. Det ser desværre ikke så godt ud i forhold til puljespillet, sagde Peter Sørensen.

Han var okay tilfreds med indsatsen efter en jævnbyrdig kamp både i forhold til spil og chancer og på baggrund af svære betingelser på en dårlig bane på DS Arena.

– Årstiden bestemmer præmisserne, der spilles under. På den baggrund var præstationen godkendt. Vi spillede langt fra op til vores bedste, men det var også svære betingelser. Vi var klar over, at vi skulle matche Hobro i dueller og det direkte spil, og det lykkedes fint nok, sagde Peter Sørensen, der erkendte at Hobro var bedst i 1. halvleg, mens han mente at SIF kunne have lukket kampen i sin gode periode i 2.

– Vi skulle have slået til med et mål mere. I stedet udligner Hobro, og så bliver det en kamp, hvor begge hold desperat kæmper for at vinde, sagde Peter Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen