10. marts 2018

SIF førte i Hobro, men måtte nøjes med 1-1

SIF førte i Hobro, men måtte nøjes med 1-1

Mål af Vladimir Rodic i 2. halvleg bragte SIF på sejrskurs, men de rødblusede måtte nøjes med 1-1 efter udligning af Pål Kirkevold.

Trods føring på 1-0 i starten af 2. halvleg måtte SIF nøjes med 1-1 i lørdagens kamp mod Hobro. Resultatet var ok på baggrund af spil og chancer, men SIF kunne ikke bruge det ene point til så forfærdeligt meget. Nu ser det ud til, at puljespillet bliver en hård kamp for at undgå en af de to nederste pladser, der udløser nedrykningsplayoff.

SIF-manager Peter Sørensen havde for første gang længe sit rutinerede forsvarspar, Simon Jakobsen og Dennis Flinta, med fra start, og Mikkel Vendelbo vendte også tilbage efter en længere pause på positionen som højre back. I front var Gustaf Nilsson foretrukket denne gang på bekostning af Magnus Mattsson.

“Græsset” på DS Arena var nedslidt efter to snekampe ugen inden, og det betød enkelt fodboldspil med vægt på bolde i dybden. Hobro var først til at blive farlig, da Vito Mistrati allerede i det 3. minut kom frem til en skudchance, der blev hovedstødsclearet af SIF-forsvaret.

Skhirtladze med skud
SIF havde bolden mest i fortsættelsen i en kamp, hvor spillerne havde svært ved at kontrollere tingene på det ujævne underlag. Davit Skhirtladze var første SIF’er til at byde ind på chancefronten. I det 12. minut driblede han sig fri på venstrekanten, og i stedet for et indlæg, sparkede han på mål og Jesper Rask i Hobro-buret måtte hive en febrilsk parade frem for at forhindre SIF-føring.

Hobro bød også ind og fik sin største chance i det 19. minut. På en ripost efter hjørnespark fik Emmanuel Sabbi en skudchance i feltet, men bolden blev blokeret i et talstærkt SIF-forsvar, og Jens Martin Gammelby fik clearet. Mod slutningen af halvlegen var Hobro  mest i teten.Holdene gik til pause med nullerne bevaret på måltavlen efter 45 minutter præget af et svært underlag.

Rodic bag SIF-føring
2. halvleg fortsatte, hvor 1. slap, men SIF udnyttede i det 55. minut fæle fejl af Hobro. Gustaf Nilsson erobrede bolden på midten af banen og fik tacklet sig videre mod feltet og lagde bolden til rette for Vladimir Rodic, der med et fladt skud kunne bringe SIF på 1-0 på gæsternes første større chance i kampen.

Scoringen gjorde SIF farligere, og særligt Davit Skhirtladze bragte sig i gode scorings-situationer Efter 68 minutter driblede han sig godt fri i Hobro-feltet og fik afsluttet. Jesper Rask fik dog pareret georgierens forsøg.

Udligning af Pål
Hobro fik udlignet efter et hjørnespark. Bolden svævede over til bageste stolpe, hvor Pål Kirkevold dukkede op og kunne sætte en inderside på bolden tæt under mål. Da var der spillet 73  minutter, og SIF skulle igen på måljagt efter de tre point.

Det lykkedes ikke, og dermed måtte SIF køre hjem  med et enkelt point.

SIF spiller igen søndag 18. marts kl. 17.00 på JYSK park. FC København kommer på besøg i grundspillets sidste kamp. Køb billet til opgøret her.

Kampen i tal:
Alka Superliga, 25. runde, lørdag 10. marts kl. 16.00 på DS Arena i Hobro:
Hobro IK – Silkeborg IF 1-1 (0-0)
Mål: 0-1 Vladimir Rodic (55.), 1-1 Pål Kirkevold (73.)
Advarsler: Yaw Amankwah, Hobro, Sammy Skytte, SIF.
Tilskuere: 1.650
Hobro IK (4-4-2): Jesper Rask – Jesper Bøge, Yaw Amankwah, Rasmus Minor, Björn Kopplin – Martin Mikkelsen (74.: Mikkel Pedersen), Vito Hammershøj-Mistrati, Jonas Brix-Damborg, Emmanuel Sabbi (78.: Wilfred Domoraud) – Quincy Antipas (58.: Sebastian Grønning), Pål Alexander Kirkevold.
Cheftræner: Thomas Thomasberg
Silkeborg IF (4-3-2-1): Peter Friis – Jens Martin Gammelby, Dennis Flinta, Simon Jakobsen, Mikkel Vendelbo – Ibrahim Moro (84.: Sammy Skytte), Casper Sloth – Vladimir Rodic, Davit Skhirtladze, Marc Rochester Sørensen (63.: Stephan Petersen) – Gustaf Nilsson (88.: Mate Vatsadze).
Manager: Peter Sørensen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen