4. april 2018

Peter S.: Mere overrasket end Zidane

Peter S.: Mere overrasket end Zidane

Der var roser til de to unge målscorere i pokaltriumfen i Randers, Jeppe Gertsen og Magnus Mattsson.

Sammenligningen var for oplagt at tie ihjel. Jeppe Gertsens saksespark til 2-1 i den forlængede spilletid af pokalkampen i Randers onsdag aften var det store samtaleemne bagefter, og referencen til Cristiano Ronaldos saksespark 24 timer tidligere i Real Madrids sejr over Juventus var oplagt.

Det var da også den, Peter Sørensen blev spurgt til, da han bagefter blev bedt om en forklaring på fænomenet.

– Ja, målet minder jo om noget. Jeppe er vores pokalhelt, kan man vel sige. Han scorede tidligere i pokalturneringen mod HIK og sikrede os uafgjort og straffesparkskonkurrence, så han har sans for at slå til på de rigtige tidspunkter, sagde Peter Sørensen og blev derefter spurgt, om han også havde taget sig til hovedet i overraskelse ved Gertsens scoring, som Real-træner Zinedine Zidane havde gjort efter Ronaldos mål.

– Jeg tror Gertsens mål var endnu mere overraskende for mig, end Ronaldos var for Zidane, svarede Sørensen og var ellers bare glad for sejren.

– Vi har været inde i en periode uden mange sejre, og den bedste medicin mod det er at vinde. Nu er vi tæt på finalen, og jeg er glad for at det lykkedes at vinde i aften, sagde Sørensen og rettede igen sin opmærksomhed mod Gertsen og den anden unge målscorer, Magnus Mattsson.

– Magnus spiller en flot kamp efter at han og alle de andre lige skulle spille sig ind i den i de første 20-30 minutter. Han scorer et mål og spiller igennem i 120 minutter. Gertsen står godt i forsvaret sammen med Tobias Salquist, sagde Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen