5. april 2018

U14 røg ud af pokalen efter straffespark

U14 røg ud af pokalen efter straffespark

Kvartfinalen i pokalturneringen blev endestation for SIF’s U14-mandskab, der tabte 7-9 til AaB efter omkamp og straffespark.

SIF’s U14-drenges pokaldrøm sluttede onsdag aften. Hjemme på JYSK park tabte SIF-talenterne 7-9 til AaB efter en kamp, der måtte afgøres på straffespark efter 4-4 i den ordinære kamp. Her scorede AaB på alle sine forsøg, mens SIF brændte to, så nordjyderne kunne tage hjem med en samlet sejr på 9-7.

– Det var en kamp med en halvleg til hvert hold. Vi kom bagud efter et minut, men spillede en forrygende 1. halvleg, hvor vi havde rigtig meget spil på AaB’s halvdel og lavede nogle virkelig fine mål, siger U14-træner Peter Ager om kampen.

Lasse Kaihøj udlignede til 1-1 efter hjørnespark fra Frederik Nedergaard Jensen, der selv scorede til 2-1 og 3-1 efter oplæg fra Lasse Kaihøj  i begge situationer. 3-1 var er flot mål, og Frederik Nedergaard Jensen ser virkelig god ud for tiden.

AaB kom på 3-3 og gjorde det svært for SIF i 2. halvleg. Nordjyderne gik meget højt, og SIF’erne var for dårlige til at sortere situationerne med bolden.

– Vi forsømmer at spille langt, når der er plads til det og det gav et par dumme boldtab, siger Peter Ager.

Noah Sonne Kargo bankede 4-3 scoringen i kassen efter lidt klumpspil ved et hjørnespark, men AaB udlignede kort ført tid. I straffesparkskonkurrencen scorede AaB’erne på alle deres spark.

– Philip Desouza stod ellers en god kamp, men kunne desværre ikke forhindre AaB i at vinde på straffe. Ærgerligt for drengene, at de ikke kunne sikre en sejr, men vi kommer stærkt igen! forsikrer Peter Ager.

Næste opgave for U14-drengene er turneringskamp lørdag på udebane mod Lyseng.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen